Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Új Xiaomi Notebook mutatkozik be március 26-án

2019. március 25. - omixia

Információ nem sok van róla, de ami van, az izgalmasan hangzik.

xiaomi mi notebook air 768x405

A Xiaomi az utóbbi években egyre több notebookot mutatott be, és ezek egytől egyig nagyon jó minőségű, ráadásul rendkívül szép gépek voltak. Egyértelműen az Apple a verenytárs ebben a szegmensben, és a gépek egy tekintetben, az operációs rendszer tekintetében térnek csak el, más képességeikben pedig rendkívül versenyképesek az almások termékeivel szemben.

A Xiaomi Mi Notebook Air család a kis méret és az alacsony tömeg mellett is erős hardvert kapott, ezeknél a gépeknél nyoma sincs a feltörekvő gyártók olcsó Celeronos megoldásainak, igaz, cserébe az áruk is magasabb. Ez a magas ár azonban csak viszonylagos, hiszen például az általam is használt Xiaomi Mi Notebook Pro bőven volt annyira versenyképes, hogy inkább azt rendeljem meg Kínából, minthogy jóval drágábban itthon vegyek egy hasonló képességű gépet.

A március 26-án bemutatkozó gépről egyetlen adat áll rendelkezésünkre, amit a Xiaomi hivatalos Weibo csatornáján tettek közzé. Ezen a gép tömege szerepel, ami mindössze 1, 07 kilogramm. Összehasonlítás végett jó tudni, hogy az Apple Macbook 1,25, míg a Huawei notebook 1,3 kilogrammos. Az új Mi Notebook Air, mert szinte biztos, hogy erről van szó, tehát rendkívül könnyű lesz. Várhatóan a külsőn is faragnak majd egy kicsit, bár a jelenlegi gépek is abszolút versenyképesek, sőt, nem túlzás, ha egyenesen szépnek mondjuk őket. A magunk részéről kíváncsian várjuk milyen lesz az új gép.

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr1514715009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása