Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Redmi Note 6 Pro és Mi 8 Lite: slágermodellek 176 USD-ig

2019. április 06. - omixia

Az említett típusokról mindenki hallott már, de birtokolni jobb, pláne ennyiért. 

Xiaomi Redmi Note 6 Pro 2

A Xiaomi akcióhullámot meglovagolva még mindig tudunk bomba ajánlatokra bukkanni, ebből hármat osztunk most meg veletek. Az első kettő apropója igazából ugyanaz a modell, csak kétféle kiépítésben, ő nem más, mint a Redmi Note 6 Pro. Akik szimpatizálnak a Xiaomi telefonokkal, azoknak vélhetően már nem kell bemutatni ezt a darabot, ami még manapság is kiemelkedő ár/teljesítmény mutatóval rendelkezik (pláne a mostani kuponos árat alapul véve). Azon kevesek számára, akik nem ismernék, azért bemutatjuk néhány szóban:

Xiaomi Redmi Note 6 Pro

Xiaomi Redmi Note 6 Pro Global Snapdragon 636 Octa core 4G

Ha valamiben 6-os számmal kezdődő Snapdragon SoC megoldás van, az nem szokott rosszat jelenteni, a Note 6 Proban dübörgő központi egység 8 darab CPU magot számlál Adreno 509 IGP-vel és 3 vagy 4 GB rendszermemóriával megtámogatva. Ha nem akarunk profi szinten gémerkedni, akkor ennyi RAM-mal átlagos használat mellett még bőven el lehet lenni nagyon sokáig. A kijelző 6,26 hüvelykes IPS panel, nem lesz rá panasz, ahogy az anyaghasználatra és az összeszerelés minőségére sem. A képalkotó rendszer elől és hátul egyaránt kétszenzoros, a szelfiket 20 megapixeles kamera készíti 2 megapixeles mélységérzékelővel megtámogatva, hátul pedig egy 12 megapixeles egység dolgozik ugyanilyen segédszenzorral.  Global verzió lévén természetesen van magyar nyelv és B20 támogatás, NFC viszont nincs. A 4000 mAh-s akkulátor egy impozáns érték, ami szavatolja, hogy ne kelljen állandóan a töltőn lógnunk.

mi8 lite

Xiaomi Mi8 Mi 8 Lite Global Version 4 GB 64 GB Snapdragon 660 Octa core 4G

A Mi 8 család szintén szép karriert futott be az elmúlt hónapok során, a drágább Mi 8 és Mi 8 Pro modellek mellett a Xiaomi azoknak is kedveskedni akart, akiknek tetszik az új zászlóshajó, de nem tudnak ennyit rászánni, így megszületett a Mi 8 Lite, amely nyilvánvalóan több ponton elmarad a nagytestvérektől, de amit a Note 6 Pronál elmondtunk, az is itt is igaz: a benne lévő vas még évekre elegendő, hiszen a Snapdragon 660 SoC manapság is az egyik legkedveltebb középkategóriás modell, a 4 GB RAM-mal pedig nem fog memóriahiányban sem fuldokolni. A 6,24 colos kijelző IPS, a notch némileg szűkült a nagyobb tesókhoz képest. Az előlapon egy 24 megapixeles Sony IMX 576 szenzor készíti a szelfiket, hátul pedig AI kamerapáros dolgozik 12 + 5 megapixeles felosztásban, f/1.9 apertúrával. Megnyerő külső, erős belső, jó kamerák – mi kell még? Például Quick Charge 3 gyorstöltés, ami van is. Itt kisebb akkuval kell beérnünk (3350 mAh), mint a Note 6 Pro-nál, ezért nem árt, ha gyorsan fel tudjuk pumpálni kakaóval. Globál verzió, tehát természetesen van B20 és magyar nyelv, és ami még van, az a jó ár:

mi8 lite2

Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt Xiaomi termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve, mert olyan kupon nincs, amit mi nem találunk meg! Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban. Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek új bejegyzést írva is!

Vásárlási segédlet:

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr2114744459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása