Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Már rendelhető a Xiaomi új robotporszívója, a Roborock S6

2019. május 07. - omixia

Hosszú idő után érkezett meg a Roborock S50 utódja, de végre megvásárolhatjuk, ha szeretnénk!

t6 feature


Várható volt, hogy az új porszívó drágább lesz, mint amostani verzió, ugyan akkor az is igaz, hogy az S50 is ilyen árszintről indult, szóval pánikra nincs ok. Ráadásul egyelőre kapható még a Roborock S50 is meglehetősen kedvező áron, jelenleg 400 dollár körül, vagy sokszor ez alatt is hozzá lehet jutni, ami igen baráti, még akkor is, ha a legolcsóbb hazai beszerzési forrásokat nézzük is.

A Roborock T6-al, már foglalkoztunk egy cikkben, akkor arra kerestük a választ, hogy érdemes lesz-e ezt venni az S50 helyett. Nem nagyon jutottunk dűlőre magunkkal, mert ugyan az S6 fejlettebb, többet tud a szoftver, azért a 200 dolláros felár nem biztos, hogy indokolt. Ezzel együtt persze nem akarunk senkit lebeszélni róla, végül is ez egy hosszabb távú befektetés, így aki teheti lehet, hogy mégis jobban jár az új verzióval.

Xiaomi Roborock T6 robot vacuum cleaner released in crowdfunding more powerful cleaning with competitive price C01

Ha nem olvastad cikkünkat az új porszívóról, a Xiaomi Roborock S6-ról, akkor most bepótolhatod: Xiaomi Roborock S50 a Roborock T6 ellen: megéri váltani?

Ha szeretnél szert tenni egy új Roborock porszívóra, akkor itt kersed:

Xiaomi Roborock S6 robotporszívó lézeres vezérléssel

 

Forrás: HOC.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr1514813688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása