Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

A Xiaomi India vezérigazgatója trollkodott egy hatalmasat

2019. május 15. - omixia

Tulajdonképpen nem tett mást, mint gratulált a OnePlus 7-hez, na de ahogy ezt tette...

troll

Bár a OnePlus 7 egy ragyogó telefon lett, a bemutatót elmosta a neten a Xiaomi gyilkos telefonjáról történő spekulálás. Azt várjuk, hogy kedvenc gyártónk árban legalábbis sárba döngöli a konkurenciát a Redmi K20 Pro-val, amiben most már tudjuk, a K a killer szónak, vagyis a gyilkosnak a rövidítése, míg a 20 a 2.0 egyszerűsített változata. Valószínű, hogy a Pocophone F1-et tekintik az 1.0-ás változatnak, míg a K20 Pro lesz a 2.0-ás verziójú gyilkos.

Szóval a lényeg, hogy a címben említett úr a fenti képpel gratulált a konkurens gyártónak.

Redmi K20 Pro 1

Amúgy megjelent a neten egy fotó, amin vízjelként már a Redmi K20 Pro vízjele szerepel, látszik is a hármas kamera jele. Erről a kiépítésről sokat még nem tudunk, az egyetlen biztos pontnak egy Sony 48 megapixeles szenzor tűnik, amire azt mondják, hogy a széleslátószögű objektív alatt lesz.

 

Forrás: HOC.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr6614828576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása