Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Elektromos biciklik rollerek és fitnesz cuccok vására a Banggoodon (kupon)

2019. június 03. - omixia

Rengeteg kuponnal és akcióval lepett meg minket a Banggood, érdemes körülnézni.

Ha tervezted bármiféle elektronmos hajtány beszerzését, akkor érdemes körülnézni a hír végén lévő hivatkozáson, mert több féle roller és (Xiaomik is) biciklik kaptak kupont.

Elsőként itt van a Xiaomi Mijia scooter Pro, ami a régis bevált M365 roller szteroidizitt verziója, erősebb, nagyobb a hatótáv, szóval, ha eddig amiatt nem vettél, mert messze a munkahely.

 

Vannak elektromos biciklik is, ha jól számolam, akkor legalább 5 fajta, ezekhez is mind van kupon.

 

Érdekesség képpen betették az akciós kínálatba a Xiaomi sétáló padját is, aminek mondjuk most, hogy itt a jó idő talán nincs túl sok értelme, de ha jön az ősz meg a zimankó, akkor a napi kilométert lesétálhatjuk rajta akár a TV előtt is!

 

Akinek még ez sem lenne elég, az választhat nyolc különféle Xiaomi cipőből, természetesen ezekre is kapunk kuponos kedvezményt! A cpők mellett sportórák, kamerák, biciklilámpa, kétkerekű egyensúlyozós scooter, elektromos gördeszka és hagyományos kerékpárt elektromossá alakító készlet is van.

Nézzetek körül érdemes!

Az akciókat itt, vagy bármelyik fenti képre kattintva megtaláljátok:

Elektromos kerékpárok, rollerek és Xiaomi cuccok akciója - Banggood

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr7814876116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása