Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

BOBOT WIN3060 Window Cleaning – A tisztánlátás végett

2019. július 22. - omixia

Ismét egy Xiaomi almárka termékét mutatom be, ami nemcsak az ablakok takarítására alkalmas, hanem egyéb felületekkel is megbírkózik.

bobot 01

A Bobot gyártó is a Xiaomi ökoszisztémába tartozik, így a termékei megfelelnek az „anyacég” elvárásainak. De vágjunk is bele! Az eszköz fizikai paramétereit tekintve 250 x 250 x 97 milliméteres, a tömege mindössze 1350 gramm. A színe fekete, formája a sarkoknál lekerekített kocka. A külső megjelenésben semmi érdemleges nincs, a robot közepén van egy fogantyú, és azon a bekapcsoló gomb, valamint a márkajelzés, és a tápcsatlakozó. Egyszerű, elegáns, minimalista forma, nem csicsázták túl, de ez nem is baj, a lényeg úgyis a tudása.

bobot 02

A motor kefenélküli, így csendesen – 65 decibelnél is kevesebb a zajkibocsátása – dolgozik. Azért, hogy áramszünet esetén se zuhanjon magatehetetlenül a földre, egy 600 mAh-ás akkumulátort építettek a szerkezetbe, amivel 40 percig tud telepről működni. A beépített chipnek és érzékelőknek hála 3 módon képes a felületet megtisztítani, és az erős motornak hála stabilan a felületre tapad – mindezt 7 kg-os szívóerővel. Az érzékelők folyamatosan figyelik a környező területet, így a BOBOT WIN3060 kikerüli az ablakszegélyt, és a munka végeztével visszatér a kiindulási pontra. A sebességére sem lehet panaszunk, mivel 2 perc alatt képes 1 m2 felületet megtisztítani. Nagy előnye, hogy nemcsak ablakot képes takarítani, de bármilyen üvegfelületet, kerámiafelületet, de tükröt is.

bobot 03

Az energiaellátás egy 4 méter hosszú tápkábelen keresztül történik, emellé jár egy 4 méteres biztosítókötél, amivel kiköthetjük, nehogy leessen – ennek szakítószilárdsága 150 kilogramm. Semmit nem bíztak a véletlenre, így jár mellé egy távirányító is, de applikációval is vezérelhetjük. A beüzemelése gyerekjáték, a törlőkendőt ráhelyezve, majd a tisztítófolyadékot a felületre permetezve csak az üvegre helyezzük a BOBOT WIN3060-at, a bekapcsoló gombot megnyomva azonnal működésbe lép a motor, és odaszívja magát. A gomb ismételt megnyomásával azonnal munkához is lát a kis szerkezet, ha végzett, ismét csak a gombot kell megnyomni, és a szívóerő megszűnik.

bobot 04

Márka

Bobot WIN3060 (XIAOMI ökológiai lánc márka)

Méret

25 x 25 x 9,7 cm

Tömeg

1.35 kg

Akkumulátor kapacitása 

600 mAh 

Névleges feszültség 

DC 24V 

Töltési idő 

1 óra 

Zajszint 

<65dB 

Áramellátás

110 V - 240 V, 2 pines csatlakozó (adaptert mellékelnek)

Névleges teljesítmény

75 W

 

bobot 05

Akinek sok üvegfelület van a házban, annak jó szolgálatot tehet, esetleg aki bérházban lakik, és tériszonya van, annak is kellemetlen perceket előzhet meg a kis szerkezet. A Banggoodnál most 279,99 dollár (~80 000 Ft) az ára, az EU Priority Line szállítás pedig ingyenes – így biztosan nem kell ÁFA-t és VÁM-ot fizetnünk. A vásárláshoz kattints az alábbi linkre:

BOBOT WIN3060 Window Cleaning


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve, mert amit mi nem találunk meg, olyan kupon nincs is!  Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban. Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek új bejegyzést írva is!

Vásárlási segédlet:

 

Forrás: KínaDroid

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr9214975714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása