Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Augusztusban már érkezik a Redmi Note 8?

2019. július 29. - omixia

Pletykák és találgatások mindenféle alap nélkül, de akár be is jöhetnek.

Redmi Note 8

Az egész történet ott indult, hogy a Weibon Wang Tengnek, a Xiaomi termékigazgatójának feltettek egy kérdést, miszerint várható e telefon fronton valamilyen új esemény a közeljövőben. Teng úr annyit válaszolt, hogy meg kell várni az augusztusi termékbemutató konferenciát. Ez a válasz már elég is volt ahhoz, hogy sokan elkönyveljék, augusztusban jön a Redmi Note 8!

redmi note 8 2

Azért azt jegyezzük meg, hogy a találgatás akár igaznak is bizonyulhat. Az ok pedig az, hogy az utóbbi hetekben a Xiaomi egyre több infót csepegtet egy közelgő új Redmi telefonról, amiben nem 48, hanem 64 megapixeles szenzorral szerelt fényképező lesz. A rajongók, pedig azt mondják, hogy hoppá, nagyon egybe csengenek ezek a dolgok. Várni kell az augusztusi termékbemutatót, érkezik egy 64 megapixeles telefon, miért ne lehetne ez a Redmi Note 8? És valóban, miért ne?

 


Ne feledkezzetek meg róla, hogy bármit vennétek, vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve, mert olyan kupon nincs, amit mi nem találunk meg! Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban. Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek új bejegyzést írva is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr7714985434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása