Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Csak 26 ezer forint a Xiaomi életérzés

2017. szeptember 13. - omixia

Most ennyi egy itthon is használható LTE támogatású Xiaomi telefon.

xiaomi_4x_1_1.jpg

Sokan vágynak rá, hogy jó telefonjuk legyen, de sajnos ezt az érzést meg kell fizetni. A Xiaomi kiemelkedő minőségét most egész olcsó megszerezhetjük! A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. A készülék a belépőszint a palettán, így nem is csoda, hogy ennyire alacsony áron is hozzá lehet már jutni. Sokkal érdekesebb, hogy 1- másfél hónapja még 15 ezer forinttal többe került!

xiaomi_4x_2_1.jpg

A Xiaomi Redmi 4A 5.0 inches, 1280 x 720-as, vagyis HD felbontással rendelkezik, a pixelsűrűség 296 PPI. A telefon ereje egy Snapdragon 425-ös lapkában rejtőzik, ami négymagos, magonként 1,4 GHz órajelen működik. A rendszermemória 2 GB, a háttértár pedig 32 GB-os, microSD kártyával természetesen bővíthetünk, akár 160 GB-ig.

xiaomi_4x_3_1.jpg

A telefonon találunk két kamerát. Az előlapi 5-, a hátlapi 13 megapixeles. Van a készülékben gravitáció szenzor, giroszkóp és infrared szenzor. Kapott GPS, A-GPS és Glossnass támogatást, így kicsi az esélye, hogy eltévedjünk vele. Mobilhálózatok közül lényegében mindent támogat, van 3G és LTE is, hogy a mobil adatforgalom is szárnyaljon. Szerencsére a B20 800 MHz-es sáv is támogatott, így hazánkban a gyengébben lefedett körzetekben is használható a jelenleg elérhető leggyorsabb mobil internet kapcsolat. Természetesen van benne Bluetooth, ráadásul a 4.1-es, és wifi is, ami nélkül egy okostelefon már nem képzelhető el.

xiaomi_4x_4_1.jpg

Talán nem túlzás azt állítani, hogy egy ilyen minőségű telefonért a 100, pontosabban 99,99 dolláros ár igen kedvező. Ha megszeretnéd magad lepni egy új mobillal, akkor itt az idő! 

További információkhoz és a vásárláshoz kattints ide: Xiaomi Redmi 4A 4G Smartphone

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr3212826278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása