Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Alig 10 ezer forint a Xiaomi vízhatlan hátizsákja

2017. szeptember 15. - omixia

A praktikus, közepes méretű zsákot notebookhoz és utazáshoz ajánlják.

xiaomi_26l_travel_business_backpack_1.jpg

A Xiaomi, ahogy talán tudjátok közel sem telefonokat gyárt, hanem rengeteg praktikus kiegészítőt is. Van egy egész sorozatuk például hátizsákokból, amik a kicsi reggel munkába megyek zsáktól a nagy, hétvégén ezzel kirándulunk zsákig minden megtalálhat.

xiaomi_26l_travel_business_backpack3.jpg

A most akciós hátizsák neve Travel Business backpack, vagyis a gyártó a laza, utazgató üzletembereket célozta meg. Az persze nem kell, hogy visszatartson a vásárlástól, ha nem érzed magad üzletembernek vagy asszonynak, hiszen tényleg egy laza, fiatalos és nem kevesebb, mint 26 literes, vagyis a notebook mellett is rengeteg minden beleférhet.

xiaomi_26l_travel_business_backpack_2.jpg

A belső rengeteg zsebet rejt, van külön toll, telefon és notesz tartó is, valamint cipzáros zsebek, hogy elrejthessük pénztárcánkat. A külső cipzárak vízhatlanok, ahogy persze az egész zsák is az. Van rendes kézzel fogható füle, Kapott egy hátsó pántot, hogy gurulós bőröndünk fogójára rögzíthessük vagy persze használhatjuk rendes hátizsákként is, szóval tényleg utazáshoz lett kitalálva.

xiaomi_26l_travel_business_backpack_4.jpg

Ez a menő hátizsák most 40 dollárba, vagyis alig 10 ezer forintba kerül. Ezért a pénzért egy olyan hátizsákot kapsz, ami vélhetően nem fog óránként szembe jönni veled az utcán, ráadásul, mivel a Xiaomi név már közel sem ismeretlen, az ismerőseidnek is tetszeni fog. Használd a harvest237 kuponkódot a kedvezményes árhoz!

Itt találtok további képeket és információkat róla: Xiaomi 26L Travel Business Backpack

Itt pedig találtok egy csomó más méretű Xiaomi hátizsákot: Xiaomi hátizsákok

 

 

 

 

.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr6112829744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása