Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Éjszakai Xiaomi telefon akciók

2017. szeptember 18. - omixia

Most nagy eséllyel olcsóbban juthatsz Xiaomi telefonhoz!

redmi.jpg

A beharangozott akciók java részével a probléma, hogy vagy kevés terméket adnak jó áron vagy olyan időpontban indul, amikor nekünk, itt Európában esélyünk sincs olcsó telefonhoz jutni, mert mire "emberi" idő lesz, értsd felébredünk, ki is fogy a raktárkészlet.

Ma azonban szerencsénk lehet, hiszen két akció a mi időszámításunk szerinti este kezdődik és tart amíg a készlet tart.

note4.jpg

Az első ilyen telefon egy Redmi Note 4 lesz, ami egy nyolcmagos, 2,1 GHz-en működő, Helio X20 központi egységgel, 3 GB memóriával és 64 GB háttértárral van szerelve. A rengeteg arany meg rózsaszín telefon helyett most végre egy szép szürkét kapunk!

Az akció kezdete 2017. 09. 18. 20:00 óra. Ekkortól él az NTYDZD kuponkód, amivel 149,99 dollárért vehetitek meg a telefont itt: Redmi Note 4

redmi4.jpg

A második akciós telefon egy Xiaomi Redmi 4 lesz Ez is egy szürke változat, ami nekem nagyon bejön, na, de ez nem érdekel senkit, az viszont igen, hogy a központi egység ebben a telefonban egy nyolcmagos Snapdragon 430, ami mellett 2 GB memóriát és 16 GB háttértárat találunk.

Az akció ennél a telefonnál 2017. 09. 18. 22:00 órakor kezdődik, és ahogy az előbb is, tart, amíg a készlet tart. Az akciós 109,99 dolláros árat az RM4ZD kuponkóddal tudjátok előcsalogatni itt: Xiaomi Redmi 4

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr1612875452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása