Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Hanggal is irányítható, ráadásul akciós a Xiaomi TV okosító

2017. szeptember 26. - omixia

Ez a cucc akkor is jól jön, ha eleve okos a tévéd.

xiaomi_mi_tv_box_2.jpg

A Xiaomi Mi Box egy rendkívül letisztult formavilágú Androidos eszköz, aminek lelke egy négymagos, ARM Cortex A53 magokból álló központi egység, ami mellett egy Mali-450-es grafikus gyorsítót, 2 GB DDR3 memóriát és 8 GB háttértárat találunk.

xiaomi_mi_tv_box_1.jpg

A szerkezet rendelkezik WiFi és Bluetooth támogatással is, így képes hálózaton keresztül is médiatartalmat fogadni akár számítógépünkről, akár telefonunkról. Természetesen, mivel Android fut rajta internet képes az eszköz, elérhetjük rajta a Google szoftver boltját is, ahonnan tetszőleges Androidos appokat tölthetünk le.

xiaomi_mi_tv_box_3.jpg

A Xiaomi dobozának különlegessége, hogy távirányítójával könnyedén, akár egér és billentyűzet nélkül is navigálhatunk a TV képernyőjén, ráadásul képes hangirányításra is. Sajnos magyarul nem ért, így legalább az alap utasításokat meg kell angolul tanulnunk.

xiaomi_mi_tv_box_4.jpg

Ez a rendkívül pofás és jól használható eszköz 4K-s HDR tartalmak lejátszására is, televíziónkkal pedig HDMI 2.0 kapcsolaton köthetjük össze.

xiaomi_mi_tv_box_5.jpg

A Xiaomi TV Box-ra most kedvezményt is kapunk, a GBMIBOX9 kód használatával 18 200 forintért vásárolhatjuk meg itt: Xiaomi Mi Androidos TV okosító doboz 

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr2512897332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása