Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Xiaomi R1- egy eddig ismeretlen telefon

2017. november 26. - omixia

Keret nélküli kialakítás és megfizethető ár.

xiaomi-r1.jpg

A Xiaomi eddig is híres volt az olcsó, de nagyon jó minőségű telefonjairól. A cég a pletykák szerint még az év vége előtt bemutat egy új költséghatékony készüléket, amit az Oppo F5, az R11s és a Vivo V7 ellenfeléül szánnak. A kínai gyártónak jelenleg is van olyan készüléke a piacon, ami a hardver tekintetében felveszi a versenyt a fent említett mobilokkal, de a cégnél azt remélik, hogy az R1 keret nélküli kialakítása nyom annyit a latba, hogy a vásárlók inkább ezt válasszák.

A Xiaoomi R1-ről túl sok információval nem rendelkezünk. A kép alapján elmondható, hogy a kijelző képaránya 18:9-es lesz és a vékony peremek miatt az előlapon már nem találunk se fizikai home gombot se ujjlenyomat érzékelőt. Ez utóbbi így gyaníthatóan a telefon hátulján kap helyet. Az USB csatlakozó láthatóan Type-C lesz, aminek két oldalán rácsot láthatunk. Valószínű, hogy ezek egyike a mikrofont a másik pedig a hangszórót rejti. Az előlapon dupla szelfi kamera van.

Ne feledjük, a fenti hír nem több egy pletykánál, nem egyszer fordult már elő, hogy a Photoshop áldozataivá váltunk. Szóval kezeljük ezt a hírt a helyén, és várjuk a december 5-én bemutatásra kerülő Redmi Note, a Redmi 5, a Redmi 5 Plus és a Xiaomi Mi 6C készülékeket!

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr5913396095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása