Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Xiaomi Mi 9T - bezuhant az ár, végre tényleg érdemes vásárolni

2019. július 23. - omixia

Annak ellenére, hogy a Xiaomi Mi 9T-t olcsóbb telefonnak kiáltották ki, eddig meglehetősen borsos árat kellett érte fizetnünk.

xiaomi mi 9t

Szerencsére a helyzet a napokban nagyot változott, így tényleg reális alternatíva lett a telefon a Xiaomi Mi 9 mellett. Tudjuk jól, az Mi 9T tényleg forradalmi abból a szempontból, hogy ez az első periszkóp kamerás mobilja a Xiaominak. Azt is tudjuk, hogy egyéb képességekben sem kell szégyenkeznie, hiszen a szuper AMOLED kijelző, a kijelző alatti ujjlenyomat szkenner és a három remek hátlapi kamera a felső kategóriába pozícionálja. Viszont a központi egység a Xiaomi Mi 9-cel ellentétben nem a Snapdragon 855, "csak" a Snapdragon 730. Persze ezt sem mernénk gyengének nevezni, sőt, de azért az, hogy eddig a két telefon szinte egy árban mozgott értelmetlenné tette az Mi 9T vásárlását.

Xiaomi Mi 9T 4G Phablet 6.39 inch Snapdragon 730 Octa Core 6GB RAM 128GB ROM 48.0MP + 13.0MP + 8.0MP Rear Camera 4000mAh Battery- Black

Nem mondjuk, hogy meglepetésként ért minket, hogy a Xiaomi Mi 9T ára alacsonyabb lett, várható volt, hogy az újdonság varázsának múlásával az ár beáll arra a szintre, ahol az igazi helye van, vagyis valahova a Xiaomi Mi 9 és a Xiaomi Mi 9SE ára közé. Ez most végre megtörtént, sőt olyannyira megtörtént, hogy a 6GB/64GB-os verzióknál az Mi 9SE nem egészen 30 dollárral kerül csak kevesebbe, így nem is kérdés, hogy ha választani kell, akkor az Mi 9T a nyerő a két telefon közül!

A lényeg tehát, hogy így í nyár derekán igazi bomba árakat kaptunk a mobilokra, így, ha új telefont keresel magadnak, akkor most érdemes lecsapni rájuk!

Íme a friss kuponos árak:

A vám és ÁFA mentes Priority Line szállítás mind a két telefonnál ingyenes!

 

Forrás: HOC.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr7214976254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása