Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Valódi képek szivárogtak ki a Xiaomi Mi MIX 2-ről

2017. szeptember 10. - omixia

A Xiaomi új telefonja egyben a cég legszebb telefonja is lesz.

xiaomi-mi-mix-2-5.jpg

A hardverről már szivárogtak ki információk, ezek szerint a telefon a Qualcomm Snapdragon 836 processzorral érkezik, amit 4- vagy 6 GB memóriával és 128- vagy 256 GB beépített tárral támogatnak meg. A kép megjelenítéséért felelős panel hatalmas lesz, a hírek szerint AMOLED technológiára épül, a 6,2 inches képátlóhoz pedig 1440 x 2960 pixeles felbontás tartozik. A kijelző ennél a telefonnál lényegében teljesen keret nélküli lesz, a szélein hajlítva.

Összességében elmondhatjuk, hogy ez a mobil teljesen jogosan formálhat majd jogot a legújabb zászlóshajó címre, mert a vas és a külső is különleges lesz. Egyetlen, bár annál nagyobb probléma a telefon ára, ami csúcsmobilhoz méltó lesz. Ez az ár a GearBesten nem kevesebb, mint 1976 dollár, vagyis nagyjából 520 ezer forint.

 

 

Ha Te is szereted a Xiaomi termékeit, akkor kövesd Facebook oldalunkat is!

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr3412819294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása