Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

1000 darab Xiaomi okoskarkötő 5000 forint alatt

2017. szeptember 15. - omixia

Sok olvasó élt a lehetőséggel, így kértünk még néhány darabot!

Xiaomi Mi Band 2 3

Sajnos a 4100 forintos ajánlatot nem kaptuk meg újra, abból csak pár száz darab volt, de kis könyörgésre 4900-ért biztosítottak nekünk még néhány darabot a kedvelt karkötőből. Igen, ez a néhány darab egy kerek ezres tétel, így most, aki lemaradt annak sem kell szomorkodni.

Ismétlésként, mit kell tudni a Xiaomi okoskarkötőről? Nagyjából ezt:

A Xiaomi Mi Band 2 okoskarkötő az eladási listák élén tanyázik már elég régóta. Ez persze nem is csoda, hiszen olcsó, sokat tud és rendkívül ellenálló darab. A funkciók terén amúgy nem tér el a többi hasonló eszköztől. Mutatja az időt, számolja a lépéseket és a megtett távolságot, jelzi a bejövő hívásokat és üzeneteket, ébreszt, monitorozza az aktivitásunkat és az alvásunkat is a hozzá letölthető telefonos alkalmazás segítségével. A belépő szinthez képest pluszt jelent, hogy rendelkezik szívmonitorral is. Az extrák közé sorolható még, hogy a karkötő szíja és az elektronika két külön rész, így, ha a szíj elszakad vagy egyszerűen csak szeretnénk más színt használni belőle, akkor nem kell egy komplett karkötőt venni, elég csak egy másik szíjat vásárolni.

 

Az Mi Band 2 okoskarkötő ára a BAND2 kuponkóddal csak 18,99 dollár. Bővebben itt: Xiaomi Mi Band 2

Az okoskarkötőhöz pedig itt válogathatok a szíjak közül a bőrtől a gumin át a fémig mindenféle anyagból: Xiaomi Mi Band 2 szíjak

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr112868194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása