Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Xiaomi pletykák - hamarosan piacot robbanthatnak?

2017. szeptember 25. - omixia

Úgy tűnik a középkategóriás telefonjaik kijelzője lehet az új fegyver.

redmi_1.jpg

A Xiaomi jelenlegi Redmi és Redmi Note telefonjai már a termékciklusuk végéhez közelítenek. Ez a tény előre vetíti az új készülékek eljövetelét is, amikről a legnagyobb kínai közösségi portálon, a Weibon röppentek fel érdekes hírek. A jól értesültek szerint a Xiaomi számára jelenleg egy kis kínai cég, a Tianma készít 18:9-es képarányú kijelzőket, mégpedig a nem rég megjelent MIX 2 telefonokhoz. Ezt az értesülést azonban egy ismert piaci elemző, Pan Jiutang cáfolta, aki elmondta, hogy a MIX 2-höz nem az előbb említett cégtől érkezik a kijelző. Igen ám, teszik fel a kérdést, de ha nem a MIX 2-höz gyárt 18:9-es kijelzőket a Xiaominak a Tianma, akkor melyik telefonhoz készíti azt? A válasz kézenfekvőnek tűnik, a Xiaomi már bejelentette a Redmi Note 5A-t és hamarosan bemutatják a Redmi 5 Plus-t is. Ha a fenti okoskodás bejön, akkor a Xiaomi ez utóbbi, a középkategóriába érkező telefonjával is beléphet a modern piaci trendeket követő, 18:9-es kijelzővel szerelt telefonok piacára. Amennyiben ez így lesz, és a telefonhoz megfelelő árcédulát csatolnak, komoly előnyt szerezhetnek a konkurensekkel szemben.

Mi, itt a Xiaomi blogon kíváncsian várjuk a fejleményeket.

 

 

Ha Te is szereted a Xiaomi termékeit, akkor kövesd Facebook oldalunkat is, hogy ne maradj le semmiről!

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr5912895938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rockjano 2017.09.27. 00:03:14

És miért nincs megint Oled kijelzője??? A RedmiPro-mon az van és érezhetően erősebb szebb képe van mint a fiam Note 4X-én. Az sem rossz de a különbség egyértelmű...

VT Man 2017.09.27. 00:03:23

Amíg nincs benne B20, addig sajnos bukás európában.

omixia 2017.09.27. 00:05:05

@odamondó: Igen, van ahol 2:1 van ahol 18:9, végül is a lényegen nem változtat.

@VT Man: Miért ne lehetne benne B20? A Global verziókban van.

Plumper_ 2017.09.27. 09:47:27

@VT Man: arra ott van a Global Version, ami sok hazai boltban kapható.
süti beállítások módosítása