Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Az ősz csillagai - bazi nagy Xiaomi akció

2017. október 03. - omixia

Több száz Xiaomi termék a telefonoktól a hordható okos eszközökig!

autumn-stars.jpg

Kedvenc webáruházamnál úgy döntöttek, hogy a Xiaomi kedvelőket kicsit megmozgatják. Jól teszik, hiszen már október van, lassan érdemes elkezdeni a karácsonyi bevásárlást, és miért ne kezdenénk a Xiaomi termékeivel? Nekem itthon a szekrény aljában már van néhány szép fehér Xiaomi doboz, de ahogy a mostani kínálatot nézem lesz még néhány kütyü, aminek örülni fog a család.

xiaomi-yeelight-1-1.jpg

Itt vannak például az okoségők, amik nem csak okosak, hanem takarékosak is. A fejem felett most is világít egy, a fény a legmelegebbre állítva, a fényerő a minimumon, nem zavarom a családot, dolgozhatok nyugodtan. Most megtaláljátok a kínálatban a színes és a sima fehér fényű változatot is, a színesért 4400- a normál fehér fényűért 3100 forintot kell a kasszában hagyni.

xiaomi-mi-body-fat-smart-scale-tells-much-more-than-just-your-weight-005.jpg

Aztán itt van a kedven okosmérlegem is, erről már írtam egy rövidebb bemutatót, amit itt tudtok elolvasni: Te tudod mitől okos a Xiaomi mérlege? Ez most csak 47 dollárba, vagyis 12 ezer forintba kerül, de ha elolvasod a cikket tudni fogod, hogy megéri az árát!

xiaomi_20l_leisure_backpack_3.jpg

Nagyon kedvelem a hátizsákokat is, amiken a Xiaomi neve díszeleg. Az akcióban már 11 dollártól, vagyis 2800 forinttól találtok ilyet. Nem akarom lelőni a poént, de a héten hozzám is megjött egy, amit rendeltem, hamarosan egy rövid cikkben be is fogom mutatni!

xiaomi_mijia_3_5k_panorama_action_camera_5.jpg

Mondanám, hogy a másik nagy kedvencem, de hazudnék, mert itt minden a kedvencem nem csak ez. Nehezen tudok újabb dolgot kiemelni, de valamit mégis kell, így a Xiaomi mijia 3.5K Panorama Action Camera  amiről az előbbi linken írtam már néhány sort. Ilyet jövő nyárra mindenképpen beszerzek, mert a motorozós kalandjaimhoz tökéletes lesz!

Tényleg nem tudom milyen terméket emeljek még ki, mert a Xiaomi cuccok a szívem csücskei. nem véletlenül van egy ilyen blogom, imádom az összes csodát, amin ez a név szerepel.

Nézzetek körül itt, érdemes: Az ősz csillagai - bazi nagy Xiaomi akció

 

Itt megtalálod az összes akciós Xiaomi terméket!

 

 

 

Ha Te is szereted a Xiaomi termékeit, akkor kövesd Facebook oldalunkat is, és ne maradj le semmiről!

 

.

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr10012922581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MaLay 2017.10.03. 11:14:24

Sok az akciós termék de árak szempontjából kuponnal kedvezőbbek szoktak lenni.
süti beállítások módosítása