Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Xiaomi Mi Note 2 - a megfizethető minőség

2017. október 05. - omixia

A Xiaomi Mi Note 2-es készüléke már nem a legfrisebb darab, de mi most pont ezért vesszük elő újra. Most már eltelt annyi idő, hogy a megfizethető sávba kerüljön, eközben viszont a dizájn még mindig friss, a hardver még mindig erős maradt.


Xiaomi Mi Note 2 1

Az, hogy nem a legfrisebb készülék azt is sugalja, hogy van nála jobb, erősebb telefon is. Ezt kár is lenne tagadni, azonban a képeket elnézve, a hardver specifikációját böngészve tudjuk, hogy ez a készülék még sok évig megörvendezteti szemünket.

Xiaomi Mi Note 2 2

A telefon alumínium házat kapott, aminek elején egy kétoldalt hajlított 5,7 colos OLED kijelzőt találunk, aminek felbontása 1920 x 1080 pixel. Ahogy megszokhattuk a Xiaomi telefonok esetén, itt is az Android egy speciális változata, a MIUI fut, kiadástól függően annak is minimum a 8-as változata.

 Xiaomi Mi Note 2 3

A szofver működtetését egy négymagos Snapdragon 821-re bízták, aminek maximális órajele 2,35 GHz. A processzor mellett dolgzoik még egy Adreno 530 GPU is, hogy a grafika zökkenőmentes maradjon. A telefon 4 GB rendszermemóriát és 64 GB háttértárat kapott.

 Xiaomi Mi Note 2 4

Kamerák terén biztos nem lesz panaszunk, hiszen a hátlapon egy 22,56 megapixeles megoldást találunk, amivel 4K felvételeket is készíthetünk. A minőségi videózást segíti a beépített rázkódásvédelem. Az előlapi kamerával sem kell szégyenkeznünk, hiszen ez 8 megapixeles, így remek önarcképeket készíthetünk vele.

 Xiaomi Mi Note 2 6

A Xiaomi Mi Note 2-ben egy 4070 mAh-ás akksi lapul. A gyors töltést a Quick Charge 3.0 technológia segíti. Rádiókból van sok féle. A navigációt segiti a GPS / A-GPS / Glonass / Beidou megléte. A külvilággal a rádiós kapcsolatot Bluetooth 4.2-vel vagy az ac szabványt támogató wifivel tarthatjuk. Természetesen szenzorokból is kapunk bőven, többek között giroszkóp, E-compass, gyorsulásmérő és barométer is található a telefonban.

 Xiaomi Mi Note 2 5

A képességeknek még nem értünk a végére, de már az eddigiekből is látszik, hogy komoly telefont kapunk a pénzünkért, a Xiaomi Mi Note 2 ára most már éppen csak meghaladja az 320 dollárt, vagyis nagyjából 83 ezer forintot.

További képek és információk itt: Xiaomi Mi Note 2

A telefon most EU Express szállítással is rendelhető, ami a kereskedő ígérete szerint vám és ÁFA mentes szállítást igér.

 

 

Ha Te is szereted a Xiaomi termékeit, akkor kövesd Facebook oldalunkat is és ne maradj le semmiről!

 

.

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr612928903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Golyós 2017.10.06. 14:48:05

Az a fránya B20 :-(
süti beállítások módosítása