Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Xiaomi redmi 4A - a nap telefon ajánlata

2017. október 23. - omixia

Ilyen kedvezményt sem kapunk minden nap.

xiaomi_redmi_4a_3.jpg

A Xiaomi Redmi 4A a cég belépő szintű telefonja, amiből a legtöbb fogy. Ez az a telefon, ami a legtökéletesebben összehangolt komponenseknek hála a legolcsóbban adja a vásárlójának azt az érzést, amit én Xiaomi élménynek hívok.

xiaomi_redmi_4a_1.jpg

Ezt a telefont már több ízben is bemutattam, így ezt a részt most rövidre fogom. Az 5 colos HD kijelző mögött egy Snapdragon 425-ös központi egység dolgozik Adreno 308 grafikus gyorsítóval, ami mellett 2 GB memóriát és 16 GB háttértárat találunk. A kamerák 5- illetve 13 megapixelesek. A navigációhoz kapunk GPS, GLONASS és Beidou támogatást. Van benne 4.1-es Bluetooth és WiFi, plusz ami a legfontosabb, hogy a gyártó GLOBAL jelölését kapta, ami a lehető legtöbb szélessávú internet kapcsolatot támogat, így például a hazánkban használatos B20 800 MHz-es sávot is. Ezek a GLOBAL verziós darabok mindig drágábbak a kínai belpiacos modelleknél, ezért is nagy öröm, hogy a mostani akcióban 100 dollár alatt vásárolhatjuk meg.

xiaomi_redmi_4a_2.jpg

Ha szeretnél egy ilyen telefon, akkor a redmi4ath kuponkódot felhasználva nem kevesebb, mint 20 százalék kedvezményt kapsz az árból. Ez számszerűsítve 31 ezer forint helyett 25 500 forintos árat jelent, ráadásul rendelheted EU Express szállítással, ami az eladó ígérete szerint vám és ÁFA mentes érkezést ígér.

Itt megtalálod, de ne feledd használni a fenti kuponkódot: Xiaomi Redmi 4A 4G Smartphone  -  GLOBAL VERZIÓ


Frissítés: Ha kifogyna, akkor 300 forinttal drágábban sötét szürke színben a redmi4aglobal kuponkóddal itt: Xiaomi Redmi 4A Gray - GLOBAL VERZIÓ

 

 

 

 

.

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr1113063592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GallaiG 2017.10.24. 12:22:03

Egyetértek, szuper. Annyit teszek hozzá, hogy pár ezerrel több (forint-)ért van a 4X, ami dupla akkora belső tárral, ujjlenyomat olvasóval, még nagyobb memóriával, brutál felbontású kamerával hoz csúcstelefon érzést.

Csak egy kérdésem van, amit talán a blog írója nem a "hivatalos" válasszal tud megfelelni: a két SIM kártyás változatnál tényleg választani kell a második SIM és a külső SD kártya behelyezése között? Vagy van valami házi megoldás? (Kártyák körbe nyírása, pl.) Nem mintha égető szükség lenne 32 giga belső tár mellett a plusz SD-re, de mégis.

Tyki · http://netesmelok.blog.hu/2017/10/24/vasarolj_okosan_ingyen_10_vagy_akar 2017.10.24. 16:22:13

Valamelyik nap pont néztem, hogy ezek a xiaomik elég jó ár érték arányban vannak, bár még a kezemben nem fogtam ilyet, hamarosan szeretnék. Köszi az infót
süti beállítások módosítása