Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Itt az első akció a Xiaomi új Note 5A telefonjára

2017. november 01. - omixia

Ráadásul két másik készülék is nagyon jó árat kapott.

redmi_note_4_2_1.jpg

Ez már a nagy novemberi akciók hatása, mert másképp nem lehet, hogy egyszerre három Xiaomi telefonra kapjunk ennyire jó ajánlatot. Kezdjük a legújabbal!

A Xiaomi Note 5A egy belépő szintű telefon. Ha sorrendbe szeretnénk tenni a készülékeket, akkor a legalsó szintre a Redmi jelű telefonok vannak, a második polcra pedig a Redmi Note nevűek kerülnek. A Xiaomi eddig csak a Redmi 4A esetén alkalmazta az A jelölést, de most a Note vonal is kapott ilyet. Ez az "A" a Xiaomi rendszerében az adott sorozat gyengébb tagját mutatja. A Note 5A tehát a második szint belépő szintű masinája lett.

redmi_note5a.jpgA hardver tekintetében nagy meglepetés nincs. A gyártótól megszokott letisztult formájú készülékházba egy Snapdragon 425-ös központi egység került, mellette 2 GB a memória és 16 GB a háttértár. A kijelző 5,5 colos és HD felbontású, az előlapi kamera 5- a hátlapi 13 megapixeles. Szerencsénkre az akcióban szereplő telefon ismeri az itthon használt B20 800 MHz-es LTE csatornát, így a mobilnettel biztos nem lesz gondunk!

Itt megtalálod, a vásárláshoz használd a note5aglb kuponkódot: Xiaomi Note 5A GLOBAL verzió

 

redmi_4a.jpg

A mai akció két másik telefonja a Redmi 4A és a Redmi Note 4. A fentiek alapján már Ti is tudjátok, hogy a Redmi 4A lesz a gyengébb, a Note 4 pedig az erősebb kettőjük közül. Ezekről a telefonokról sokszor írtam már, de azért néhány szót ismét lekörmölök.

A Redmi 4A Snapdragon 425-ös procival, 2 GB RAM-mal és 16 GB beépített tárral érkezik. Ezek felett egy 5 colos HD kijelző dolgozik. Fényképeket az előlapi 5- vagy a hátlapi 13 megapixeles fényképezővel készíthetünk.

redmi_note_4.jpg

A Note 4 jóval izmosabb, ehhez képest az ára nem lett sokkal magasabb. A Snapdragon 625-ös központi egység már nyolcmagos procit kapott, aminek az órajele 2 GHz. A RAm 3- a ROM 32 GB-os, a kijelző pedig 5,5 colos és már fullHD, vagyis 1920 x 1080 pixel felbontású.

Ahogy írtam ezeket a telefonokat is jóárasították ma nekünk. A Redmi 4A vásárlásához a redmi4Ayd, míg a Note 4 vásárlásához a note32gb kuponkódot használd és kellemes meglepetésben lesz részed!

Ezeket a telefonokat itt találod:

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr5713120492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása