Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Ez most tényleg egy okoskarkötő kutyáknak?

2017. november 06. - omixia

A funkciókat tekintve igen, de a forma persze más.

xiaomi_smart_dog_button_2.jpg

Az okoskarkötőket egyre többen ismerjük. Számolják a lépéseinket, monitorozzák a testmozgásunkat és az alvásunkat. Hasznos eszközök ezek, ráadásul egyre olcsóbbak. De kell ilyen egy kutyának?

xiaomi_smart_dog_button_1.jpg

A Xiaomi szerint igen. Az általuk gyártott eszköz természetesen nem klasszikus karkötő, de csak azért nem, mert az eszköz nem egy karpántba, hanem egy nyakörvre tehető szilikon tokba pattintható. Ettől eltekintve a Smart Dog Button nevű szerkezet teljesen hasonló módon működik, mint egy karkötő.

xiaomi_smart_dog_button_3.jpg

A telefonunkkal Bluetooth kapcsolaton párosíthatjuk miután az eszköz hátulján lévő QR kódot leolvastuk és letöltöttük a hozzá való alkalmazást. A párosítás után a szoftver naplózza kutyánk mozgását, számolja a lépéseit. A beépített mozgásérzékelőt akár riasztásra is állíthatjuk, ha figyelni szeretnénk mikor indul el ebünk a napi útjára, de felhasználhatjuk ezt a képességet éjszakai sétánk alkalmával is. A kutyánk elvesztésének veszélyét csökkenti még az eszközbe szerelt LED is, ami messziről láthatóvá teszi négylábú barátunkat.

xiaomi_smart_dog_button_4.jpg

Manapság már minden a közösségi szolgáltatások körül forog és ezt a Xiaomi sem hagyhatta ki. A telefonos programban beállíthatjuk kutyánk fajtáját, méreteit, tömegét, és ezt, a naplózott aktivitási adatokkal együtt megoszthatjuk a világ többi részén élő, a miénkkel megegyező fajtájú kutyával rendelkező gazdákkal.

xiaomi_smart_dog_button_5.jpg

A Xiaomi Smart Dog Buttont nagy gonddal tervezték meg, ellenállóvá és gondozás mentessé tették, amennyire ez lehetséges. A külső tok orvosi minőségű szilikon, a belső rész műanyag és rozsdamentes acél, a szerkezet pedig IP65-ös vízállósággal rendelkezik.

A hat különböző színben kapható kutyáknak készült okoseszköz ára meglehetősen barátságosra sikerült, hiszen a 11.11GB017 kuponkóddal alig 3000 forintot kell érte fizetnünk.

További információkat itt találsz: Xiaomi Smart Dog Button

 

 

 

.

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr2213196576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása