Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

7 menő Xiaomi kütyü karácsonyra 4000 forint alatt

2017. november 07. - omixia

Lehet olcsón is jó ajándékokat találni!

xiaomi_szelfi_bot.jpg

A mai napra kapott összes GearBest kupon egy helyen, kattints a net legjobb áraiért! (frissítve november 9.)

 

Nem tudom hogy vagytok vele, de nekem a szentestében az egyik legjobb dolog az ajándékok kicsomagolása. szinte mindegy is mit kapok, szeretek csomagolni. Amit még ennél is jobban szeretek, amikor a családom tagjai a tőlem kapott ajándékokat csomagolja ki. Emiatt aztán szeretek sok ajándékot venni, de mivel nem feneketlen a zsebeb ezt ésszel kell tennem, úgy, hogy ne kelljen kölcsönt felvennem, de mégis hasznos dolgokkal lepjem meg a szeretteimet. A mostani összeállítást a fenti elvek jegyében készítettem. Remélem a rokonok nem olvassák, mert egy cseppet leleplezem magam.

 

Xiaomi MiJIA IR éjszakai lámpa

sh109121.jpg

Erről a lámpáról alig egy hete olvashattatok egy rövid cikket nálunk. Annyira tetszik és annyira olcsó, hogy bűn lett volna az ismétlés miatt kihagyni ebből a listából. Ez a lámpa egy éjszakai irányfény, ami IR szenzor segítségével érzékeli ha a közelében járunk. Ilyenkor felkapcsol, és barátságos, nem bántó fénnyel segít minket a sötétben közlekedni. A lámpa nem igényel kiépítést, elemről működik akár egy éven keresztül az elemek cseréje nélkül.

A bővebb cikket itt találjátok: Vigyél fényt az éjszakába

A lámpát 2400 forintért itt találjátok: Xiaomi MiJIA IR éjszakai lámpa

 

Xiaomi kesztű mobiltelefonokhoz

xiaomi_kesztyu.jpg

Ez a kesztyű az egyik kedvencem. Lehet, hogy azért, mert fázós vagyok, de nagyon értékelem a figyelmességet a cég részéről, hogy megkímélik a kezemet a kihűléstől. Biztos többen találkoztatok már azzal a jelenséggel, hogy kesztyűben nem tudjátok a telefonotok érintő kijelzőjét vezérelni. Ebben a kesztyűben ezzel nem lesz probléma, a felhasznált anyagok miatt a kijelző a kesztyű ujjával is vezérelhető.

A 2600 forintos kesztyűt itt találjátok: Kényelmes Xiaomi kesztyű mobiltelefonok használatához

 

Xiaomi Mi LYEJ02LM Bluetooth fülhallgató

xiaomi_mi_lyej02lm.jpg

A mindössze 6,5 grammos füles a 4.1-es Bluetooth szabványt és az A2DP, AVRCP, HFP, HSP protokolokat támogatja, így egyszerre két különböző eszközhöz csatlakoztatható és használható 10 méteres távolságig. A klasszikus felhasználás persze a telefon "kihangosítása", de emellett akár zenét is hallgathatunk rajta, mert képes a számok léptetésére is. a beépített 60 mAh kapacitású akkumulátort 2 óra alatt tudjuk teljesen feltölteni, így pedig 3 órán keresztül beszélgethetünk vele, de alvó módban akár 100 órán keresztül is figyelheti a bejövő hívásainkat.

A kényelmes és könnyű Bluetooth headset ára mindössze 2600 forint és itt tudjátok megvásárolni: Xiaomi Mi LYEJ02LM Bluetooth fülhallgató

 

Xiaomi Mi Bluetooth 4.0 hangszóró

xiaomi_mi_bluetooth_4_0_hangszoro.jpg

A Xiaomi sok fajta Bluetooth-os hangszórót gyárt. Ezek közül az legolcsóbb és legkisebb került ebbe a válogatásba. A hangszóró alumínium házban lakik, a beépített Lithium akkumulátor segítségével 4 órán keresztül használhatjuk egy feltöltéssel. Az apró, de mutatós szerkezet nem csak zenehallgatáshoz használható, hanem kihangosítónak is, így használhatjuk akár autóban vagy kerékpározás közben is, ha úgy tetszik.

Ez a hangszóró sem a magas áráról lesz híres, mert alig néhány 10 forinttal kerül többe 3000 forintnál.

Ha szeretnétek beszerezni, akkor itt nézzetek körül: Xiaomi Mi Bluetooth 4.0 hangszóró

 

Xiaomi Yeelight okoségő

original-xiaomi-yeelight-220v-e27-smart-led-bulb.jpg

Ez az okoségő az egyszerűbb a Xiaomi kínálatából. A drágábbik RGB LED-eket kapott, így azon nem csak a világítás erejét, a fény hőfokát, de színét is állíthatjuk. Ugyanakkor, most már több hónapos használatra hivatkozva állíthatom, hogy nálunk a színes változatnak semmi értelme, mert eddig nagyjából két alkalommal használtuk a fehéren kívül más színben. Ez a lámpa tehát az egyszerűbb kiadás, itt csak a fényerőt lehet állítani. A világítás a középértéknek számító 4000 kelvin fokos értéket kapta. A fény a mobiltelefonos alkalmazáson keresztül állítható fokozatmentesen vagy négy előre beállított fokozatban. Az appon keresztül a kikapcsolást is időzíthetjük, így ha lámpafényél szeretünk elaludni, akkor sem kell egész éjszaka világítania. Az okoségő képes együttműködni az Amazon Alexa asszisztensével is.

A színes okoségéről szóló cikkünket itt olvashatjátok: Világítsunk okoségővel - Xiaomi Yeelight teszt sok titkos információval!

Az okoségőt 3100 forintért vehetitek meg itt: Xiaomi Yeelight okoségő

 

Xiaomi szelfi bot

xiaomi_szelfi_bot2.jpg

Olvashattatok már cikket a blogon egy hasonló termékről, igaz az kicsit drágább volt, mert az elsütő billentyű nem kábelen, hanem Bluetooth kapcsolaton működteti a telefon kameráját. A most ajánlott szerkezet feje, ami a telefont tartja megegyezik a drágább megoldással, ám a hasonlóság itt véget is ér. Ez egy klasszikus szelfi bot, teleszkópos, kábeles megoldás, ami viszont biztos nem gagyi, a Xiaomitól gagyi kütyüt még nem láttam.

Az a bot akár 70 centi hosszúra is nyújtható a teleszkópos alumínium szerkezet segítségével. A fej rész 270 fokban dönthető. Ahogy a cikkből már gondolhatjátok nem mondható drágának, hiszen a jelenlegi dollár árfolyam mellett 3400 forintot kell érte fizetnünk

További információkat itt találsz: Xiaomi szelfi bot

 

Xiaomi Roidmi 2s Bluetooth-os töltő

xiaomi_roidmi_2s_bluetooth-os_tolto.jpg

Utolsóként egy olyan egyszerű, de nagyszerű eszközt mutatok, amiből egy már itt pihen a polcomon. Még nem bontottam ki, de hamarosan beüzemelem, hogy utána egy rövid cikkben mutassam be nektek. A neve alapján felvonhattátok a szemöldökötöket, hogy minek egy szivargyújtós töltőbe Bluetooth. Nos, mindössze azért, mert ez nem egy sima töltő, hanem egy 5 az 1-ben eszköz. Telefonunkkal Bluetooth kapcsolaton párosíthatjuk. Ezután beállíthatjuk, hogy a telefon hangját milyen hullámsávon adja tovább az autónk rádiója felé, amin keresztül, mint egy szokványos rádióadót hallgathatjuk. Az öt különböző funkció a hangfelismerés, a kihangosító, zenelejátszás, navigáció hangjának kihangosítása és végül, de nem utolsó sorban töltő.

Ez az eszköz az egyik kedvenc autós Xiaomi kiegészítőm, egyben a lista legdrágább tagja, de ára még így sem éri el a 4000 forintot. Ha érdekel Titeket, akkor itt találtok bővebb információt róla: Xiaomi Roidmi 2s Bluetoot-os töltő

 

 

 

.

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr4813200029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Valami? Amerika? Naná! 2017.11.08. 13:04:37

Kár, hogy a kesztyű "Out of stock", vettem volna rögtön 3 párat a családnak.

Plumper_ 2017.11.08. 13:04:41

zenét mono fülhallgatóban hallgatni? akinek 2 anyja van...
az okosakármikkel még várjunk pár évet.

zuhanorepulesss 2017.11.08. 13:04:51

S ha free shippinggel szeretnénk megkapni, kb most rendeljük meg, ha pár napot még gondolkodunk, válasszunk DHL-t.
Bár a Királyi Posta már most sincs a helyzet magaslatán. Családtag küldött haza csomagot Hollandiából, okt 13-án adta fel, 17-én a tracking szerint beérkezett Magyarországra. Tegnap kaptam vámárunyilatkozatot, amit visszadobtam, mert 1. EU-n belüli csomag, nem csak átutaztatott, 2. pár használt babaholmi, könyv van a csomagban, ami meg szerintem nem vámköteles. Kíváncsi vagyok, mikor kapom meg, ha arra is 20 napot kellett várni, hogy egyáltalán felismerjék, hogy jé, ez egy csomag :D

brumm.a.tejbe 2017.11.08. 13:05:09

A headset jó cucc, nagyon megéri ennyi pénzért!
Még ha kínaiul is vartyog az ember fülébe :D (főleg ha merül időntként megszólal a kedves női hang csak nem értem mit mond..) - Ha azt javítanák (vagy legalább a firmware-t elérhetővé tennék a programozóknak) kiváló lenne.

omixia 2017.11.08. 13:23:45

@Valami? Amerika? Naná!: Találtam neked kesztyűt, most kattints!

omixia 2017.11.08. 13:24:36

@zuhanorepulesss: Egyre rosszabb a helyzet....

omixia 2017.11.08. 13:25:40

@Plumper_: Elsőben igazad van, ez egy headset nem egy zenére való fülhallgató, de ha nagyon nincs más...
Másodikban szerintem nincs igazad, minek ezzel várni, tök jól működnek!

Valami? Amerika? Naná! 2017.11.08. 15:40:48

@omixia: Köszönöm, rendeltem mindháromból egyet-egyet.

Valami? Amerika? Naná! 2017.11.08. 15:40:59

@omixia: Köszönöm, meg is rendeltem, egyet-egyet minden színből.

Yeto 2017.11.08. 15:41:07

Nekem Roidmi 3s van, szikrát vet néha amikor bedugom, plusz kétszer verte ki a biztosítékot. Úgyhogy csak óvatosan...

2017.11.08. 16:31:04

@zuhanorepulesss: "vissazdobtam" - okos. Soha nem kapod meg. Ahelyett, hogy nem arcoskodnál és leigazolnád, hogy mi a real. De csak keménykedj, aztán januárban majd meg is kapod..

2017.11.08. 16:31:10

@Valami? Amerika? Naná!: BG-n sincs, viszont ah nem ragaszkodsz a Xiaomihoz, 300 forintért is van már ebayen rogyásig másféle.

Jazo 2017.11.09. 10:47:15

Nincs itt az akciósok között, de épp aktuális lenne cserélni a mérlegünket. A problémám az, hogy a weboldalak és a képek alapján mintha két féle Xiaomi okosmérleg lenne és nem tudom, melyik az újabb és hogy lehetek abban biztos hogy azt veszem, rendelem meg?

masthema09 · http://igenapa.blog.hu/ 2017.11.09. 10:47:21

Hmm..jó cuccok, de nem értem, hogy időközben hogy lett például a Bluetoothos töltő közel 50 dollár, ami ugye több mint 12 ropi? vagy én nézek valamit nagyon rossz helyen, rosszul..?
(amúgy jó összefoglaló, köszi!)

omixia 2017.11.09. 10:48:37

@masthema09: nem tudom mit nézel, rákattintok a képre és 15 dollárt látok

omixia 2017.11.09. 10:52:47

@Jazo: Én ezt rendeltem meg, meg is jött, de még dobozban van: www.gearbest.com/body-scale/pp_1020031.html?lkid=11811540

Nem tudom hogy lesz rá időm, de cikk is lesz róla. Lehet, hogy már csak hó végén...

Jazo 2017.11.09. 16:39:14

Én az Edigital-ban láttam egész elfogadható áron, de azon nincsenek rajta ezek a felülről látható karikák. Azon középen van csak egy kis logó a fotók alapján:

edigital.hu/fitnesz-es-sport/xiaomi-smart-scale-okosmerleg-p393508

Szóval nem tudom, hogy melyik az újabb.

rnz 2017.11.09. 16:39:38

Az utolsó eszköz inkább egy transzmitter, sem mint töltő, csak rajta van usb csatlakozás is. Nem rossz, de hasonló áron jóval komolyabbakat találni akár itthoni _boltokban_ is.
süti beállítások módosítása