Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Xiaomi vs. Samsung - a szócsata is jól megy nekik

2018. február 22. - omixia

Egy ideje tudjuk, hogy a tavalyi év utolsó negyedévében a Xiaomi lenyomta a Samsungot az indiai piacon. A kérdés mennyivel.

Xiaomi VS Samsung IDC 2017

A hírek eddig 1 százalék kötüli Xiaomi előnyről szóltak, ami nem sok, de ismerve, hogy mennyi idő alatt érte utól, és előzte meg a rivális koreai gyártót a Xiaomi mégis jelentős eredmény. A közelmúltban azonban az IDC javította számait, ezek szerint a különbség nagyobb lett a Xiaomi javára. A kínai cég 26,8- míg a koreai 24,2 százalékot birtokol napjaink egyik legfontosabb mobilpiacából, az Indiaiból.

A Samsung India alelnöke rögtön kommentálta is az eredményt, miszerint fontos a leszállított telefonok darabszáma, de a lényeg mégiscsak az, hogy mennyit adnak el. Utalt ezzel arra, hogy a Xiaomi eredményin sokat javíthatott, ha a nagykereskedelmi rendelések nagyok voltak, ám a telefonok nem kerültek a végfelhasználók kezébe.

Természetesen a Xiaomi sem hagyhatta szó nélkül a vádakat, a cég indiai részlegének vezérigazgatója biztosított róla mindenkit, hogy a Xiaominak nincs szüksége ilyesféle kozmetikázásra, ha az értékesítési eredményekről van szó, és javasolta, hogy aki ilyennel vádolja a cégét, az nyugodtan végezzen leltárt a szerinte létező nagy titkos Xiaomi raktárakban.

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr9513690874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása