Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Ezek most tényleg valódi Xiaomi Mi MIX 2S képek?

2018. március 08. - omixia

Az utóbbi napokban, hetekben többször is át lettünk verve, de ez végre, akár igazi fotó is lehet.

mi mix 2s leak 640x380

Nem is tudom mit gondoljak. Kezdődött a történet azzal a képpel, amin az iPhone féle notch volt látható. Aztán jöttek a hírek, sőt a héten egy videó is, amin az látszott, hogy a kijelző jobb felsp sarkában lesz a kamera. Most pedig itt van két fotó a telefonról, amin már ez a kamera sincs. Mondjuk a videónál kicsit gyanús volt, ahogy annyira rossz volt a minősége, hogy annak is örülhettünk, ha egyáltalán megtaláltuk rajta a telefont. Ilyen minőségű videót annak idején az első kamerás mobilommal csináltam. De azért igyekeztem elhinni, hogy nini, ott lesz a kamera a sarokban.

mi mix 2s leaked image 2

Most viszont itt van két kép, ahol a felbontás is türhető már, és a képen egy a jelenlegi MIX 2-re hasonlító, de annál vékonyabb alsó kávával rendelkező telefont láthatunk. A kérdés, hol a kamera? Azt hiszem, ha ezt a ködösítést a Xiaomi direkt csinálta, akkor nagyon jók ott kint a marketingben, mert én már konkrétan tűkön ülök, nem győzöm kivárni, hogy láthassam a március 27-én bemutatkozó új telefon!

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr4413725710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása