Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Xiaomi Mi Band 3 okoskarkötőt szeretnél venni? Adunk egy jó tanácsot!

2018. augusztus 27. - omixia

A Xiaomi új okoskarkötője az őszi szezon slágercikke lesz, segítünk, hogy olcsón juss hozzá!

xiaomi_mi_band_3.jpg

A GearBesten szinte minden nap van akció az okoskarkötőre, de minden nap alacsony az akciós készlet darabszáma. Egy szerencse azért van, nem változik a kuponkód, így nem kell minden nap újabbat megjegyezni. Nincs tehát más dolgod, hogy amikor időd engedi rákattintasz az alábbi hivatkozásra, és a HKBAND kuponkóddal megpróbálod a vásárlást. Csak hogy értsétek miről van szó, a mai nap egy alacsony készlet erejéig 22,99 dollárért lehetett a karkötőhöz hozzájutni, ami több mint kedvező ár érte.

Azért néha a HKBAND kódon kívül is kapunk más kupnkódot, ezeket itt találhatod meg: Több áruház napi kuponos akciói

HKBAND kuponkódot pedig itt próbálgasd: Xiaomi Mi Band 3 okoskarkötő

 

Iratkozz fel kuponkód hírlevelünkre, és minden nap postaládádba érkeznek a legfrissebb akciók: Kuponkód hírlevél

Figyeld kuponkód kereső oldalunkat, és minden vásárlás előtt nézd meg, nincs-e élő akció az általad kinézett termékre: Kínai kuponkód kereső

Ha nem vagy gyakorlott vásárló a kínai áruházakban, akkor olvasd el cikkünket és válj profivá: Így vásárolj a nagyobb kínai áruházakban

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr7414206411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JOKE21 2018.08.28. 23:44:37

Hali!

Véget ért már a nyaralás?
Érdeklődnék, hogy arról van-e vmi hír, hogy a notebook pro-nak mikor lesz valami utódja, mert az van betervezve a meglévő xiaomik mellé?
(Már alakul a helyzet, Amazfit pace, mi mix 2s, kék fényszűrős szemüveg, 20 literes hátizsák és egy autós töltő a készlet :D )
süti beállítások módosítása