Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Papírból készült órát dobott piacra a Xiaomi

2018. augusztus 30. - omixia

Fogadjunk, hogy ilyet még nem láttál!

paper_waterproof_handmade_digital_wrist_watch_for_friend_1.jpg

Nehéz eldönteni, hogy mennyire menő ez a cucc, de gyanítom a fiatalabb nemzedék megveszne egy ilyenért. Azon kívül, hogy mutatja az időt nem tud semmit, de ezt nagyon jól tudja. Meglehetősen nagy számok, vízhatlanná tett papír és 25 féle minta, hogy mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt.

Paper Waterproof Handmade Digital Wrist Watch for Friend 2

Az analóg papíróra a gyártó szerint unisex, amit a képeket nézve nehéz megkérdőjelezni. A menőségi faktornál már csak az ára jobb, 3,47 dollárt, vagyis 970 forintot kell érte fizetnünk. Szerintünk gyerekeknek mindenképp, de talán felnőttek számára is érdekes és olcsó ajándék.

 

Itt megtalálod: Xiaomi vízálló analóg papíróra

 

Iratkozz fel kuponkód hírlevelünkre, és minden nap postaládádba érkeznek a legfrissebb akciók: Kuponkód hírlevél

Figyeld kuponkód kereső oldalunkat, és minden vásárlás előtt nézd meg, nincs-e élő akció az általad kinézett termékre: Kínai kuponkód kereső

Ha nem vagy gyakorlott vásárló a kínai áruházakban, akkor olvasd el cikkünket és válj profivá: Így vásárolj a nagyobb kínai áruházakban

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr6714212071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása