Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Rejtett kamerákkal, keretek nélkül érkezik a Xiaomi Mi MIX 3

2018. augusztus 31. - omixia

Máris vége is a notch korszaknak?

mix_3_1.png

Magunk részéről erősen reméljük, hogy az iPhone X által népszerűvé tett notch-nak, vagyis a képernyő felső részébe benyúló szenzorszigetnek hamar vége lesz. A nem is olyan régen bemutatott oPPo Find X, napjaink talán legszebb telefonja már motorral mozgatott rejtett kamerálat kapott, és nagyon úgy tűnik, hogy ehhez hasonló úton indul el a Huawei és a Xiaomi is.

mix 3 2

Egy blogbejegyzésben jelent meg az első valós kép a MIX sorozat új tagjáról, ami a bejegyzés szerint októberben debütálhat a boltok polcain. A hardverről még nem kaptunk információkat, de furcsa lenne, ha nem a Snapdragon 855 muzsikálna majd benne - persze ehhez addig meg is kell jelennie, de állítólag az első lapkák már a gyártóknál vannak- sok memória és még több háttértár mellett. Ami viszont lényeges, hogy a telefon extrém vékony kávával rendelkezik, és jól látható, hogy az előlap lecsúsztatásával kerülnek elő a kamerák. Hogy a szenzorok, mint például a közelség érzékelő hol lesz nem tudjuk, de valószínű, hogy sikerült elrejteni a vékony keretben.

A lecsúsztatható előlap nem új találmány, sok évvel ezelőtt, az okostelefon korszak elején például a Nokia is élt ezzel a módszerrel, igaz, ott a billentyűzet elrejtése volt a cél.

 

Iratkozz fel kuponkód hírlevelünkre, és minden nap postaládádba érkeznek a legfrissebb akciók: Kuponkód hírlevél

Figyeld kuponkód kereső oldalunkat, és minden vásárlás előtt nézd meg, nincs-e élő akció az általad kinézett termékre: Kínai kuponkód kereső

Ha nem vagy gyakorlott vásárló a kínai áruházakban, akkor olvasd el cikkünket és válj profivá: Így vásárolj a nagyobb kínai áruházakban

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr2214213721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása