Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Fából vaskarika? Nem! Fából Xiaomi óra!

2018. október 01. - omixia

Már megint egy Xiaomi termék, amit nem érdemes megvenni.

Xiaomi Wood Silent Alarm Clock 1

Bár nagyon szeretjük a Xiaomi termékeit, időről időre belefutunk olyan dolgokba, amiért két forintot nem adnánk. Nem azért mert rosszak, egyszerűen csak elérkeztünk oda, hogy kényetelenek vagyunk a nevet megfizetni, és bizony a név sokszor drágább, mint maga a termék.

Xiaomi Wood Silent Alarm Clock 3

Ilyen ez az óra is, ai a Xiaomi márkaneve alatt látott napvilágot. Mit tud? Mármint azon kívül, hogy méri az időt? Semmit! Ez egy óra, fából, ami méri az időt, ráadásul csendes. A hátuljába mélyített részbe tették az óra mechanikákáját, ami persze elemmel működik. A számlap konkáv kialakítása, extrtaként megemlítik, hogy a kialakítás miatt rossz fényviszonyok között is olvasható marad a számlap. További extra, hogy német bükkből készül. No comment, ezzel az erővel magyar bükkből is lehetne, de azért a német mégis jobban hangzik.

Xiaomi Wood Silent Alarm Clock 2

Ha mégis szeretnél egy ilyen órát, akkor 6500 forintért magadévá teheted itt: Xiaomi Wood Silent Alarm Clock

Iratkozz fel kuponkód hírlevelünkre, és minden nap postaládádba érkeznek a legfrissebb akciók: Kuponkód hírlevél

Figyeld kuponkód kereső oldalunkat, és minden vásárlás előtt nézd meg, nincs-e élő akció az általad kinézett termékre: Kínai kuponkód kereső

Ha nem vagy gyakorlott vásárló a kínai áruházakban, akkor olvasd el cikkünket és válj profivá: Így vásárolj a nagyobb kínai áruházakban

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr214275725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása