Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Őrülten jó áron öntik ránk a telefonokat a kínai fekete péntek előestéin

2018. november 05. - omixia

Ötödik sebességbe kapcsoltak a webáruházak, alig győzzük kapkodni a fejünket.

Xiaomi Mi 8 Lite 4G Phablet Android 8.1 6.26 inch Snapdragon 660 Octa Core 2.2GHz 6GB RAM 128GB ROM Dual Rear Cameras - Black

A kínai fekete péntek nem péntekre esik, igaz nem is hívják pénteknek, csak simán a szinglik napjának. November 11, vagyis 11.11 az a nap, amikor az év legjobb árait találjuk a kínai webáruházakban, rengeteg akciót, kupont, és egyéb érdekességet szornak közénk. Ma például telefonokat kaptunk, egy részüket kuponos akcióban, más részüket meg csak úgy egyszerűen, a szokásosnál jóval olcsóbban. Íme a választék:

Ne feledjétek, a Banggood áruházban a European Direct Mail, a GearBesten az EU Express, EU Priority Line vagy Priority Line szállítást kell választanotok a vám és ÁFA mentes rendeléshez!

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr3514355133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása