Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Xiaomi youpin karóra – nem kell ezt túltolni!

2018. december 10. - omixia

Korántsem szükséges ám mindennek okosnak lennie! – vallja a Xiaomi, legalábbis ennél az óránál.

20181013162733 30352

 

Xiaomi youpin TwentySeventeen – 21,30 dollár

Itthon viszonylag nincs nagy hagyománya/tisztelete a klasszikus karóráknak (nyugaton amúgy ez kicsit másabb), kedvenc kínai gyártónk ettől függetlenül úgy gondolta, hogy még 2018 végén is érdemes visszatérni a gyökerekhez. Van logika a koncepcióban, kiváltképp akkor, ha az megfizethető áron kínál elegáns megjelenést, mindezt minőségi köntösbe csomagolva. A Xiaomi youpin TwentySeventeen első pillantásra teljesíti az előbbi kritériumokat, nézzük is a főbb részleteket!

20181013162733 33410

A kecses, karcsú óraház szinte vonzza a tekintetet, ez a stílusos és kifinomult design lesz a termék fő védjegye. A tömege mindösszesen 185 gramm, ennél fogva úgy véljük, a viselése alig tűnik majd fel. Az egyszerűség dominál a számlapnál is, az órákat jelző ezüstcsíkok nem, de a mutatók foszforeszkálnak a sötétben – kvarcóra révén nincs LCD kijelző, ami háttérvilágítást szolgáltatna. Az acél pánt három különböző színben rendelhető (természetesen állítható csattal), tehát nők és férfiak számára egyaránt megfelelő lehet. 

xiaomi ora

A fenti képen valamelyest látszik – élőben biztos jobb lenne –, hogy a korona (az óra beállítására szolgáló gomb) gyémántszerű textúrázást kapott. 

20181013162733 42294 1

A klasszikus órák általában(!) nem kifejezetten tolerálják a folyadékokat, a Xiaomi Youpin TwentySevente Quartz ebből a szempontból kivételnek nevezhető. Na, azért a 3ATM védelem továbbra sem azt jelenti, hogy ebben kell mélytengeri búvárkodást végeznünk, de a fröccsenő vízzel szemben még jók vagyunk. Tudomásunk szerint az óratok hátlapjára gravírozott Japan Movt. azt jelenti, hogy a mozgó alkatrészeket a felkelő nap országában gyártották, az összeszerelést pedig az előállítási költségek fékezése végett Kínában végezték. Ez annyiban mindenképpen jó kombináció, hogy a kütyü így még pont vámmentes lett, miközben a minőséggel kapcsolatban sem kell aggódnunk.

20181013162733 84689

A Xiaomi Youpin TwentySeventeen értékelése tulajdonképpen végtelenül egyszerű feladat: A meglátni és megszeretni vagy beteljesedik egy pillanat alatt, avagy biztosra vehetjük, hogy nem ez lesz a megfelelő termék számunkra. Ez egy korlátozottan vízálló, minőségi megjelenésű óra, mely elegáns és minimalista, amolyan igazi hétköznapi harcos. Az az érzésünk, hogy a Xiaomi megelégelte a Lenovo Watch 9 sikerét, úgyhogy arra alapozva létrehozta a saját modelljét.

Érdemes tudni, hogy a fenti ár a kedvezményes időszakra érvényes, mely jelen ismereteink szerint még legalább 10 napot jelent.

Forrás: Gearbest

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr9514469770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása