Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Xiaomi Mi MIX 3 global verzió kuponos akcióban

2019. január 04. - omixia

Az év első napjainak talán legjobb híre, ha eddig vártál a vásárlással, akkor most már ne várj tovább!

Xiaomi Mi Mix 3 4G Phablet Global Version 1


Ha tetszik cikkünk kattints és csatlakozz Facebook oldalunkhoz: Xiaomi blog Facebook csoport


A Xiaomi új telefonja az év vége nagy meglepetése volt. Én nem bírtam ki, megrendeltem (és használom is) az angol-kínai verziót, de nagyon várom már, hogy megérkezzen hozzá a GLOBAL ROM. Ha megjön már teszem is fel, mert a csak mandarin dialektust értő Xiaomi MI enyhén szólva is használhatatlan, vagy én beszélem erős tájszólással a kínait. Fene tudja, a lényeg, hogy nem annyira használható.

Xiaomi Mi Mix 3 4G Phablet Global Version 2

A GLOBAL ROM-os változattal ilyen probléma már nincs. Egyrészről támogatja hazánk nyelvét a felület, más részről benne vannak a Google szolgáltatásai )áruház, naptár, kontakt, stb.), harmad részről a Google asszisztens van beépítve, ami azért fokkal használhatóbb lesz. Szóval a lényeg, hogy ezt a telefont vásárolva már nem kell azzal bajlódnod, hogy a Xiaomival kinyittasd a boot loadert, nem kell az új szoftverre várnod, használod és kész.

Xiaomi Mi Mix 3 4G Phablet Global Version 3

A MIX 3 új telefon, erős telefon és nagyon jó telefon - hogy a kameráról már ne is szóljak-, szóval elég drágán mérik. Már csak emiatt is örülhetünk, ha kapunk rá némi kedvezményt. A GearBest-nél sűrűn előfordul, hogy az ilyen prémium és kapós készülékeknél már a bemutatkozáskor adják mellé a kupont. Most is így történt, szóval ha nem maradsz le az akcióról, akkor most kerek 60 dollárt spórolhatsz!

A telefont a GBMP128 kuponkóddal 500 dollár alatt kapod meg itt: Xiaomi Mi MIX 3 6+128 GB, Global verzió

Forrás: Kínadroid.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr8814534576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása