Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Fotón láthatjuk a Xiaomi Mi 9-et?

2019. február 04. - omixia

Az Mi 9 a Xiaomi következő csúcstelefonja lesz, amiről eddig lényegében semmilyen információ sem szivárgott ki.

Xiaomi Mi 9 Leaked image


Ha tetszik cikkünk kattints és csatlakozz Facebook oldalunkhoz: Xiaomi blog Facebook csoport


Persze pletykák vannak, olyanok, miszerint a központi egység a Snapdragon 855 lesz (kérdezem óvatosan, mi más lehetne?), hogy az ujjlenyomatolvasó a kijelző alatt lesz, és az egyik leglényegesebb, hogy a hátlapon három kamera dolgozik majd. Nos, ha a Weibo-n megjelent, azóta pedig már eltávolított képen valóban a Xiaomi Mi 9 van, akkor ebből a három pletykából kettőt igazolhatunk is.

Xiaomi Mi 9

Az, hogy a fotón pózoló telefon hátlapján nem látunk ujjlenyomatolvasót valószínűsíti, hogy az előlapra került. Persze nem valami fizikai nyomogombba építve, az ma már nem lenne túl menő. Ha az alőlapon van az bizony az üveg alatt lesz. A másik, hogy bár a képen csak két optika látszik, a villanót is látjuk a kamera csoport alatt. Ebből feltételezhető, hogy a két optika között nem egy második villantót találuk, hanem egy harmadik kamerát. Ami még látszik, hogy a hátlap elég fényes, nem tűnik kerámiának, de ez tényleg csak találgatás. Biztos, hogy a megjelenésig még sok találgatás övezi majd az új telefont, mi pedig igyekszünk ezekről beszámolni!

Ha nem szeretnél várni az Mi 9-re, akkor az Mi 8 különböző verzióit megvásárolhatod itt: Xiaomi Mi 8 telefonok

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr9014607026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása