Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

A Xiaomi Mi Band 3 új színt és új csomagolást kap

2019. február 07. - omixia

A Xiaomi Mi Band 3 nevű okoskarkötő kétségtelenül a vállalat egyik legkelendőbb terméke.

mi band 3 1


Ha tetszik cikkünk kattints és csatlakozz Facebook oldalunkhoz: Xiaomi blog Facebook csoport


Közvetlenül a tavalyi májusi megjelenés után a Xiaomi Mi Band 3 minden rekordot megdöntött, folytatva az előd dicsőséges menetelését. A karkötő amellett, hogy valóban lényeges újításokat kapott egy dologban hűen követte a Xiaomi hagyományokat, ez pedig a csomagolás. A teljesen dísztelen fehér dobozon semmi nem utalt arra, hogy a világ egyik legkedveltebb okoskarkötőjét tartalmazza. Ezen változtat most a Xiaomi. Az új évet új színekkel és csomagolással ünnepli. A doboz megnőtt, az alsó színes rész egyértelműen mutatja, hogy a benne lévő karkötő milyen színű pántot kapott. Azt hiszem nehéz a ténnyel vitatkozni, hogy az új csomagolás tényleg szép lett, méltó a benne rejtőző termékhez. Az új szíjakat is csak üdvözölni tudjuk, nem hivalkodók, de mégis sokkal mutatósabbak, mint a hagyományos fekete szilikon.

mi band 3 2

Ha szeretnél magadnak egy Xiaomi Mi Band 3 okoskarkötőt, akkor ide kattints: Xiaomi Mi Band 3 (ez még a régi csomagolás)

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr7814613860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása