Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Xiaomi 10L Backpack Bag – A mindennapi társ

2019. március 24. - omixia

Tartósteszt a Xiaomi legkisebb és legolcsóbb hátizsákjáról.

Xiaomi Backpack 1


Nagyjából fél éve döntöttem el, hogy a napi szinten használatos 20 literes hátizsákomat ideje egy kisebbre cserélni, mivel a munkába járáshoz nem kell akkora nagy táska – ha éppen hátizsákkal indulok útnak. Nem kellett sokat keresgélnem, és megtaláltam az ideálisnak tűnő terméket,aztán a gondolatot tett követte, tehát megrendeltem.  Egy kis csomagot kaptam a postai alkalmazottak jóvoltából, amiben a táska rejtőzött. Elsőre elég mininek tűnt, nem hittem, hogy tudom majd rendesen használni. Semmi extrát nem kell elképzelni, pont olyan, mint a képeken. Feketét rendeltem (a pink nem az én színem), itt ért egy kis „csalódás”, mivel az ezen a színen hirdetett termék egyáltalán nem fekete. Nem tudom, a kínai árusok színvakok, vagy egyszerűbb feketének nevezni, ez rejtély marad, mivel inkább szálcsiszolt alumíniumra, vagy szürkére hajaz a kinézete, de hamar megbarátkoztam vele – sötét színre vágytam, ez legalább összejött.

Xiaomi Backpack 2

Maga a szütyő 34 × 23 × 13 cm, a tömege mindössze 165 gramm, nem egy eget rengető teher, meg kell hagyni. Az anyaghasználatra nem lehet panasz, bírni fogja a strapát, és 100%-ban vízálló, erről többször is sikerült meggyőződni, amúgy poliészterből van. Nem csak a futó nyári záporokra gondolok, kapott el úgy eső, hogy bőrig áztam, de a táska belül csont száraz maradt a cuccaimmal együtt. Pedig a cipzárt – amit az YKK gyárt – nem védi semmi, az szabadon van, de így is bírta a kiképzést. A táskának van egy főrekesze, ez még 2 részre van felosztva, egy vékony szövet van a hátuljánál, ebbe a részbe az A/4-es papír belefér, nem gyűrődik, esetleg egy tablet.

Xiaomi Backpack 3

A nagyobb részbe kényelmesebben pakolhatunk nagyobb dolgokat is, kb. 11 centi mély, ide bőven befér egy kisebb laptop (13”-os), egy netbook, de egy másfél literes ásványvíz is, és még mindig marad hely. Személy szerint ha nincs kedvem a fotó táskát cipelni, ebbe kényelmesen befér a fényképezőgép, és egy objektív is pluszban.

Xiaomi Backpack 4

Ezen kívül találunk még három kis zsebet, egy cipzárral ellátottat elöl, valamint mindkét oldalán egyet-egyet. Az oldalsókba egy fél literes ásványvizes palack simán belefér, esetleg egy kis esernyő, de semmi nagyobb. Az elülső rekesz mindössze 20 x 15 cm-es, de egy irattartó, lakáskulcs, kisebb pénztárca (nem női!!!) kényelmesen elfér benne.

Xiaomi Backpack 5

A vállpánt 4 centi széles, ami nem tűnik soknak, de kényelmes, és a megpakolt táska sem nyomja a vállat – bár nem is arra találták ki, hogy nehéz dolgokat hurcolásszunk benne egész nap.

Xiaomi Backpack 6

Nemcsak egy lazább iskolai napra elegendő, vagy a munkába rohangálni vele, de két embernek egy rövid – egy napos kiránduláshoz is megfelelő méretű, elfér benne az innivaló, elemózsia, két vékonyabb pulóver, és akár egy DSLR gép is.

Az elmúlt időben nagyon megszerettem, tényleg szinte naponta használom, és nem utolsó sorban az ára is baráti.

A termék nyolc színben rendelhető, hangzatosabbnál hangzatosabb nevekkel, de mindenki megtalálhatja a neki legjobban tetszőt.

Xiaomi Backpack 7

 

Mi más pontszámot is kaphatna ez a kis táska, és nem csak azért, mert Xiaomi (igen, imádom a márkát), de tény és való, nagyszerűen alkották meg, az anyaghasználat remek, pakolni is lehet bele, bírja a strapát - nem is kímélem. 

Ha szeretnél egy ilyen rohangálós, kis méretű hátizsákot, itt megveheted, és a kasszánál is csak nagyjából 3 000 Ft-ot kell fizetned érte:

Gearbest

Banggood

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr2314714055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása