Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Xiaomi bluetooth szelfibot egy sárga bankóért (kupon)

2019. április 11. - omixia

Örökítsd meg az élményt ezzel a kiegészítővel Xiaomi minőségben!

 xiaomi szelfi 4

Fiatal koromban az csodának számított, ha egy telefonhoz kamera volt, ha már bele is volt építve, nem tértünk magunkhoz. Aztán ezek a hátlapi kamerák egyre inkább alkalmasak lettek fotózásra is, viszont időközben felmerült egy új igény: hogy úgy készíthessünk képet az eszközzel, hogy mi is rajta legyünk.

Ez nyilván megoldható a hátlapi kamerával is, de ha nem látjuk, mi van a kijelzőn, akkor erősen nehézkes dolog. Ennek kényelmesebbé tételére a gyártók egy második képalkotó integrálása mellett döntöttek, amit a készülék előlapjára helyeztek el, ez lett az előlapi kamera, amellyel könnyedén készíthetünk magunkról fotókat.

 xiaomi szelfi 3

Ennek aztán az évek során akkora hagyománya lett, hogy önálló fogalom lett belőle: a szelfi (selfie). Ez tehát lényegében egy saját magunkról készített fotót jelent. Igen ám, de hiába került a kamera, amely bár kétségtelenül sokat dobott a kényelmen, az továbbra is probléma, hogy ahhoz, hogy az előlapi kamerát megfelelő látószögbe helyezzük, viszonylag távolra kell tartanunk magunktól a készüléket, tehát nyújtott karral tudjuk elvégezni a művelet, pláne ha szeretnék, hogy más valaki is a képre férjen.

xiaomi szelfi 6

Erre a problémakörre születtek meg a szelfibotok, amelyeket lényegében a karunk meghosszabbításaként használhatjuk, segítségükkel könnyedén eltarthatjuk magunktól a telefont olyan távolságba, hogy az megfelelő legyen, az elsütőgombnak köszönhetően pedig a fotólövés is kényelmes. A tudást tekintve erős a szórás, ezért vételárban is csak a csillagos ég a határ, de nem biztos, hogy egyből a legdrágábbra kell rámennünk, hiszen könnyen lehet, hogy egy olcsóbb megoldás is bőven kiszolgálja az igényeinket. Erre mutatunk most példát:

A Xiaomi eme megoldása összecsukva mindössze 19 cm hosszú, kinyitva ez a távolság 70 cm-re növekszik. Az alumíniumból és minőségi műanyagból kialakított vázszerkezet természetesen ellenáll a rozsdának, így ha szakadó esőben támadna kedvünk megörökíteni a pillanatot szerelmünk társaságában, nem kell aggódnunk, hogy másnap reggel nem fog kinyílni a teleszkóp. A bölcső masszívan tartja a telefont, az forgószerkezetnek köszönhetően pedig a dőlésszög is paraméterezhető. Bluetooth kapcsolaton keresztül IOS 5.0 Android operációs rendszert futtató telefonokkal használható.

xiaomi szelfi 2

Tulajdonságok:

  • Márka: Xiaomi
  • Modell: LYZPG01YM
  • Szín: fekete, fehér
  • Anyag: alumínium ötvözet
  • Nettó tömeg: 133 g
  • Bluetooth verzió: Bluetooth 3.0
  • Max. Kiterjesztett hossz: 70 cm
  • Hajtogatott hossz: 19 cm
  • Forgatási szög: 270 fok 
  • Méret: 5 × 4 × 19 cm
  • Akkumulátor: 65 mAh

További jellemzők:

  • Vezeték nélküli kapcsolat kábellel
  • Egy gombnyomásos kameraelsütés, kényelmes használat
  • Alumíniumötvözet hosszabbító bot, rozsdamentes anyag, tartós kivitel
  • 270 fokos forgás
  • Beépített 65 mAh újratölthető Li-ion akkumulátor

A csomag tartalma:

  • 1 darab Xiaomi LYZPG01YM hordozható Bluetooth Selfie Stick

xiaomi szelfi 5

A Xiaomi masszív szelfibotja időtálló kellék benyomását kelti, tulajdonságainál már csak egy dolog kellemesebb: az ára. Vélhetően a 20 dolláros összeg sem taszítana minket adósságba, de a 15XMSS kuponkód használatával a Banggood áruházban most 16,99 dollárért kaparintatjuk meg, ami valamivel több, mint 4800 forintot jelent. A normál szállítás ingyenes, az EU Priority Line szállítás pedig 6,24 dollár, de mivel nem haladjuk túl az vám- és áfamentesség határát, utóbbit most csak abban az esetben érdemes választani, ha gyorsabban szeretnénk megkapni a terméket a szokásonál.

xiaomi szelfi 1

A termék megvásárlásához kattints ide:

Xiaomi LYZPG01YM hordozható bluetooth szelfibot

(kuponkód: 15XMSS - Banggood)


Ne feledkezzetek meg róla, hogy vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve, mert  Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban. Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek új bejegyzést írva is!

Vásárlási segédlet:

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr1914759217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása