Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Xiaomi Fimi A3 - a legszórakoztatóbb drón kuponnal olcsósítva!

2019. június 18. - omixia

A Xiaomi új drónjai közül a kisebb, de valószínűleg a szórakoztatóbb az A3.

FIMI A3 5,8G 1KM FPV 2 Tengelyes Kardán RC Drón ( Xiaomi Ökoszisztémai Termék )- fehér

A Fimi X8 SE drónról már többször írtunk, most csak annyit róla, hogy az eddigi legjobb áron vehető meg kuponnal, jelenleg 400 dollár alatt. Itt találsz további információkat az akcióról és a madárról:

30 ezer forinttal lett olcsóbb a Xiaomi drónja, a Fimi X8 SE! (kupon - frissítve)


 

Most végre a kistesót is elérte a kuponozós akció, így ennél is kijelenthetjük, hogy az eddigi legjobb árat kaptuk, de ne szaladjunk ennyire előre, beszéljünk előbb egy kicsit a Xiaomi Fimi A3-ról!

A Xiaominál úgy döntöttek, hogy a nagyobb, komolyabb gép mellé kell egy kicsit egyszerűbb is, ami elsősorban nem a légi videózásról, hanem a szórakozásról kell szóljon. Ez persze nem jelenti azt, hogy a videókról, levegőből készülő szelfikről vagy a csodás légifotókról le kel mondanunk, mert a fedélzetre telepített 1080p, vagyis teljes HD felbontást tudó kamera többségünknek elég lesz mindenre. Főleg, hogy egy vegyes (két fizikai, egy szoftveres) 3 tengelyes gimbal tettek a kamera alá, amivel rezzenés, rázkódás mentes videókat készíthetünk. Vagyis a lényeg, hogy a kamerázáshoz is adott minden!

FIMI A3 5,8G 1KM FPV 2 Tengelyes Kardán RC Drón ( Xiaomi Ökoszisztémai Termék )- fehér

A gép lényege azonban tényleg nem ez, hanem a szórakozás. Ennek jegyében a Xiaomi több olyan képességet is adott, ami a fun faktort erősíti. Az első, hogy a vezérlőbe tettek kijelzőt is, így nem kell a telefonunkkal bohóckodni. Egyszerűen csak előkapjuk a hátizsákból a gépet és a távirányítót, összepárosítjuk és már mehet is a repülés.

FIMI A3 5,8G 1KM FPV 2 Tengelyes Kardán RC Drón ( Xiaomi Ökoszisztémai Termék )- fehér

A sportosság jegyében a Xiaomi Fimi A3 képe nem csak a távirányítón, hanem szemüvegen keresztül is nézhető. Ez az opció leginkább a versenygépekre jellemző, ahol a pontos irányítás elengedhetetlen feltétele, hogy a pilóta "bent üljön" az irányított masinába. Ha a Xiaomi Fimi A3-hoz veszünk szemüveget, akkor mi is lehetünk sportosabbak, de ha nem akarunk száguldozni, akkor egyszerűen csak élvezhetjük a repülés élményét, mintha mi is a fedélzeten ülnénk. Sőt, ha ez nem lenne elég, akkor azt is megtehetjük, hogy utast szállítunk, mert a szemüveggel egyidőben a kijelző is működik, vagyis mi pilótaként irányítjuk a gépet, amíg az "utasunk" csak csodálja a tájat.

A szórakozás és hobbi felhasználásra talán leginkább utaló részlet, amit eddig máshol nem láttam, a gép hasán található DIY port. A DIY a Do It Yourself angol kifejezés rövidítése, ami nagyjából annyit tesz, hogy csináld meg magad. Vagyis, a Xiaomi drónja esetében ez azt jelenti, hogy barkácsolós kedvűek saját kiegészítőket készíthetnek az A3-hoz, amit aztán a távirányítóról vezérelhetnek. A neten található videók alapján nyugodtan elmondható, hogy a felhasználás modjainak csak a képzelet szab határt. A tüzijáték kilövőtől a színes füstöt húzó megoldásokon át az ejtőernyős dobálásig és a drón mentő szerkezetig minden van. Már várom, mikor kezd el valaki profi cuccokat gyártani a géphez, amin aztán jól meggazdagszik.

Ahogy látható tehát ez tényleg egy igazi szórakoztatásra kihegyezett gép, megtartva természetesen a remek repülési képességeket az erős, szénkefementes motorokkal, megtartva az első osztályú vezérlőt, hogy precízen irányíthassuk, és megtartva a jó kamerát és gimbalt, hogy repüléseinket rögzíteni is tudjuk.A sok remek képesség egy Xiaomi drónban ráadásul nem is kerül sokba. Sőt, most, ahogy fent említettük még kupont is kapunk hozzá, így az eredeti 297,99 dolláros ár helyett mindössze 229,99 dollárt kell érte fizetnünk.

Ha megtetszett a Xiaomi drónja, akkor a vásárláshoz ide kattints:

Xiaomi Fimi A3 drón - Banggood - 229,99 dollár - Kuponkód: BGFIMIA329

A vámmentes EU Priority Line szállítás költsége 0 Ft, vagyis nulla forint!


Műszaki adatok:

  • Távirányító

Képernyőfelbontás: 480 x 272 pixel
Képernyőméret: 4.3 hüvelyk
Frekvencia: 2,4 - 2,448 GHz, 5,725 - 5,850 GHz (40CH)
Max. R / C távolság: kb. 1000 m
Beépített akkumulátor: 2950 mAh LiPo akkumulátor körülbelül 2,5 órás használati idővel
Feszültség: 3.7V
Töltési port típusa: mikro USB
DVR: 720 x 480 videó felbontás

  • Gimbal

Ellenőrzött forgási terület: 0 - 90 fokos szög
Stabilizálás: 2-tengelyes mechanikus és 3-tengelyes elektronikai kardán

  • HD 1080P Kamera

Lencse: FOV 80 fok
Apertúra: f2.0
Fokális távolság: 3,54 mm
Egyenértékű fókusztávolság: 27 mm
Érzékelő: 1 / 3,2 hüvelykes CMOS
ISO tartomány: 100 - 3200 videó esetén, 100 - 1600 kép esetén
Zársebesség: 4 - 1 / 8000s
Max. Bitráta: 60Mbps
Max. Felbontás: 8M 3264 x 2448
Videó felbontás: 1920 x 1080 30 kép / mp / 1920 x 1080 25 kép / mp
Fájlrendszer: FAT32 / exFAT
Képformátum: JPG
Videó formátum: MP4
DVR: 1920 x 1080 30 kép / mp / 1920 x 1080 25 kép / mp

 

Forrás: HOC.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr5214900334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása