Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Hihetetlenül szép lesz az új Xiaomi!

2017. szeptember 11. - omixia

A sok "kiszivárgott" kép, a sok grafika, a sok pletyka után most úgy tűnik láthatjuk a Xiaomi Mi Mix 2-őt. Jól néz ki!

xiaomi_mi_mix_2-1.jpg

Ezt olvasd el: Mi MIX 2, Mi Note 3, Mi Notebook Pro, összefoglaló a Xiaomi új termékeiről

Három új terméket mutatott be ma a Xiaomi, de a trónfosztás elmaradt.

Már nem kell sokat várnunk a hivatalos bejelentésre, hogy megismerhessük a valódi adatokat a Xiaomi Mi Mix 2-ről. A Mi Mix 2 egy igazi vadállat lesz, nem csak a tervezés szempontjából, hanem a specifikációk miatt is, mivel szinte minden olyan legújabb és leggyorsabb funkciót belepakoltak, amire egy 2017-es csúcskategóriás telefontól elvárhatunk.

Amint a fenti képen is látható, a Xiaomi Mi Mix 2 nagyon eltér design szempontjából az elődtől, a 2016-os Mi Mix-től. Nem olyan lapos, a sarkok kevésbé szögletesek. Emellett az alsó keret vékonyabb lett, mint az előző évi modellnél, de az elülső kamera még mindig elfért ezen a vékony sávon, így nem kellett az új iPhone-hoz hasonló kivágós "trükköt" alkalmazni a kijelzőnél.

A specifikációk az eddig kiszivárgott adatok szerint a következő elemeket tartalmazza: Snapdragon 835 processzor, 6 vagy akár 8 GB RAM, 128/ 256 GB belső tár, két hátsó kamera és persze a keret nélküli kijelző.

Most már jöhetnének a hivatalos adatok is, türelmetlenül várjuk!

 

Ha Te is szereted a Xiaomi termékeit, akkor kövesd Facebook oldalunkat is!

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr5612820710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása