Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Féláron a Xiaomi sportos hátizsákja

2017. október 02. - omixia

Itt egy újabb remek darab, még remekebb áron!

original_xiaomi_20l_backpack_3.jpg

Ahogy azt blogunk olvasói tudhatják, a Xiaomi nem csak telefonokat, hanem például hátizsákokat is gyárt. Egész nagy kollekciót találni ezekből a jó minőségű és nagyon olcsó zsákokból.

original_xiaomi_20l_backpack_1.jpg

A mai akcióban egy 20 literes, kimondottan sportos életmódot kedvelők részére készülő hátizsákot vehettek meg. A tatyóban sok zsebet találtok, ahol a törölközőtől a frissítőkön át a sporteszközökig mindent magatokkal tudtok vinni.

original_xiaomi_20l_backpack_2.jpg

Ahogy minden Xiaomi hátizsák ez is vízálló, ráadásul most három különféle színben kapható, feketében, kékben és narancs színben, de sajnos az akciós ajánlat csak a naryncs színűre vonatkozik. A mostani akcióban nincs kuponkód, a 10 dollár alatti, vagyis alig 2600 forintos ár a készlet erejéig él.

További képek, információk és vásárlás itt: Xiaomi 20L Backpack

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr7812917861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása