Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Meglepetés a mai napra, féláron a Xiaomi okoskarkötő

2017. október 24. - omixia

Ennyire olcsón még sosem vehettük meg!

Xiaomi Mi Band 2 3

Sokszor leírtam már, a Xiaomi Mi Band 2 a kínai cég egyik legnépszerűbb terméke. Olyannyira az, hogy az eladási darabszám miatt az okoskarkötő gyártók elitjébe repítette őket.

A nagy népszerűség persze nem a véletlen műve. Az Mi Band 2 sokat tud, jó szoftvert kapunk hozzá az okostelefonunkra, ráadásul olyan strapabíró, amit el sem hinnénk, ha nem láttuk volna, ahogy lefagyasztják, utána megfőzik, dobálják és rugdossák anélkül, hogy bármi baja esne.

A Xiaomi Mi Band eredeti ára 23 dollár, a mostani akcióban pedig a GBHSC178 kuponkód segítségével 14 dollárért, vagyis 3600 forintért vehetjük meg a BAND1025 kuponkóddal 16,99 dollárért vehetjük meg, amíg az akciós készlet tart. Itt lehet rárepülni: Original Xiaomi Mi Band 2 Smart Watch for Android iOS  -  BLACK

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr9813068224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

crix 2017.10.27. 12:23:08

Nekem nem mukodik a kupon, de lehet azert mert Lengyelorszagban vagyok :)
Amugy 2 db-ot hagytam el :(
süti beállítások módosítása