Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Megérkezett a MIUI 9 végleges verziója

2017. október 31. - omixia

Az angol stabil verziónak mondja, ami azt jelenti, hogy elvileg hibátlan.

xiaomi_miui_9-3.jpg

A MIUI legújabb verzióját július 26-án jelentették be a Xiaomi Mi 5X-vel együtt, de a mai napig egyetlen más Mi telefon tulajdonos sem tudta letölteni és használni a MIUI9 végleges verzióját. Később hivatalos megerősítést kaptunk arról, hogy az új MIUI verzió letölthető lesz október végéig. Ma van a hónap utolsó napja, és a Xiaomi tartotta magát az ígéretéhez, megérkezett az új szoftver. Az egyetlen apró probléma, hogy jelenleg csak két készülék frissíthető OTA-n keresztül. Nem fogjátok kitalálni melyik kettő, természetesen a zászlóshajók, az Mi 6 és az Mi MAX 2.

xiaomi_miui_9.jpg

Jelenleg körülbelül 280-300 millió Xiaomi felhasználó van a világon, tehát a cégnek nagyon oda kell figyelnie, hogy a telefonjukra érkező szoftver stabil legyen, és ez sajnos a korábban bemutatkozott fejlesztői verzióról nem volt elmondható. Ez lehetett az oka annak, hogy a cég ennyi ideig várt az új szoftverrel. Remélhetőleg hamarosan további telefon változatokhoz is megérkezik a frissítés, így egyre többen élvezhetik majd a modern dizájnt, az új témákat és színeket valamint az olyan újdonságokat, mint az osztott képernyős használat. Sajnos ez utóbbi érdekes képesség nem minden telefonnal lesz kompatibilis, de a javított Bluetooth optimalizálás és egyéb frissítések minden készüléknek jót fognak tenni.

xiaomi_miui_9-2.jpg

Ha a fenti két készülék valamelyikével rendelkezel, akkor kétféleképpen frissítheted telefonodat a MIUI9 stabil változatára. Először kapnod kell egy OTA frissítési értesítést, erre  koppints rá. Ha valamilyen oknál fogva még nem kaptál értesítést, akkor menj a Beállítások> Saját eszköz> MIUI verzióhoz, és nézd meg, hogy van-e MIUI9 opció, vagy sem. Ha így sem megy a frissítés, akkor meg kell látogatnod a MIUI fórumot, le kell töltened. A frissítést manuálisan is elvégezheted, a letöltési oldalon megtalálod az instrukciókat is.

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr5313121642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása