Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Xiaomi telefonok 40 ezer alatt Global verzióban

2017. november 03. - omixia

A Global verzióval biztos nem lesz gond, ha gyors mobilnetet szeretnél.

xiaomi_phones.jpg

Megoszlanak a vélemények arról, hogy szükség van-e a Global verziós telefonokra vagy sem. A Global verzió a Xiaominál azt jelenti, hogy a telefonba belekerült az itthon, és több európai országban használt B20 800 MHz-es LTE sáv támogatása. Kétségtelen, hogy főleg a Vodafone ügyfelei részére fontos ennek a képességnek a megléte, főleg vidéken, a ritkábban lakott területeken. A vita azon folyik, hogy érdemes-e megvenni az olcsóbb és a fenti LTE sáv támogatottságát nélkülöző verziókat és használni azokat 3G kapcsolattal (amit a vodánál amúgy nagyon jónak mondanak) vagy maradjunk a drágább, de a gyorsabb LTE kapcsolattal is működő készülékeknél.

A vitát nem szeretném eldönteni, de ha telefont ajánlok igyekszem inkább azokat választani, amik teljes körű LTE támogatást kaptak. A mostani válogatásba is ilyen telefonokat tettem, és próbáltam az olcsóbb változatoknál maradni.


Xiaomi Redmi 4A >>>

redmi_4a.jpg

A Redmi 4A a kínai cég legolcsóbb telefonja. Az 5 colos HD kijelző mögött egy Snapdragon 425-ös központi egység dolgozik Adreno 308 grafikus gyorsítóval, ami mellett 2 GB memóriát és 16 GB háttértárat találunk. A kamerák 5- illetve 13 megapixelesek. A navigációhoz kapunk GPS, GLONASS és Beidou támogatást. Van benne 4.1-es Bluetooth és WiFi, plusz ami a legfontosabb, hogy a gyártó GLOBAL jelölését kapta, ami a lehető legtöbb szélessávú internet kapcsolatot támogat, így például a hazánkban használatos B20 800 MHz-es sávot is. Ahogy feljebb is írtam, ezek a GLOBAL verziós darabok mindig drágábbak a kínai belpiacos modelleknél, ezért is nagy öröm, hogy ennek a telefonnak az ára 26 ezer forint magasságában van.

További képek és információk itt: Xiaomi Redmi 4A


Xiaomi Redmi 4X >>>

redmi_4x_2.jpg

A Xiaomi Redmi 4X is a belépő szintet képviseli a Xiaomi kínálatában, de mivel a gyártó kimondottan minőségi készülékeket gyárt, ez a belépő szint is elég magas. A telefon a Snapdragon nyolcmagos processzorával szerelték fel, ami mellett Adreno 505 grafikus gyorsítót, 2 GB memóriát és 16 GB háttértárat találunk. A beépített akkumulátor 4100 mAh-ás, szóval ezzel sem lesz problémánk! A kijelző 5 colos, HD felbontású. A készülékben találunk egy 5- és egy 13 megapixeles kamerát, GPS, A-GPS, GLONASS és Beidou támogatást a navigációhoz, valamint kapunk gyorsulásmérőt, giroszkópot és gravitációs szenzort is. A Bluetooth 4,2-es szabványú, és van persze wifi is, b/g/n szabványok támogatásával.

Az erősebb hardver 10 ezer forintos felárat jelent a legolcsóbb modellhez képest, tehát jelenleg nagyjából 36 ezer forintért vásárolhatjuk meg.

Itt lesznek képek és információk a készülékről: Xiaomi Redmi 4X


Xiaomi Redmi Note 5A >>>

redmi_note5a.jpg

A Note 5A már az őszi, frissített készülékek sorát erősíti, amit az 5-ös szám mutat. Tudni kell, hogy az A jelölés a Xiaominál az adott sorozat gyengébb elemét jelöli. A Note 5A tehát a sima Note 5-nél gyengébb lesz, ha utóbbi végre piacra kerül.

A hardver tekintetében nagy meglepetés nincs. A gyártótól megszokott letisztult formájú készülékházba egy Snapdragon 425-ös központi egység került, mellette 2 GB a memória és 16 GB a háttértár. A kijelző 5,5 colos és HD felbontású, az előlapi kamera 5- a hátlapi 13 megapixeles. Szerencsénkre az akcióban szereplő telefon ismeri az itthon használt B20 800 MHz-es LTE csatornát, így a mobilnettel biztos nem lesz gondunk ennél a telefonnál sem! A készülék ára kedvezmények nélkül 35 ezer forint.

A telefont itt megtalálod: Xiaomi Redmi Note 5A


Xiaomi Redmi Note 4 >>>

note4.jpg

Ez a telefon a mostani sorozat legdrágább egyben legerősebb tagja. A Xiaomi Redmi Note 4 nyolcmagos processzort kapott. Ez egy Snapdragon 625, aminek órajele 2 GHz. A proci mellett egy Adreno 506 GPU-t, 3 GB memóriát és 32 GB háttértárat találunk. Az Android 6.0-ra épülő, MIUI 8.1 oprendszerrel érkező telefon kapott egy előlapi 5- és egy hátlapi 13 megapixeles kamerát. A kijelző 5,5 inches képátlóval és FHD felbontással rendelkezik. Rádiók között találunk természetesen wifit 802.11a/b/g/n támogatással, Bluetooth 4.2-öt, a navigáláshoz pedig GPS-t, A-GPS-t, GLONASS-t. A telefon, mivel GLOBAL verziós, a hazánkban, a gyengébben lefedett vidéki területeken használt B20 800 MHz-es szabványt is támogatja, így az LTE előnyeit bárhol, ahol kiépítették a szolgáltatást élvezhetjük vele. A szenzorok között találunk ujjlenyomat olvasót, gravitációs szenzort és giroszkópot is.

A telefonért most 40 ezer forintot kérnek, de ezért a hardverért ez egyáltalán nem sok pénz.

Itt lesznek a további képek és információk: Xiaomi Redmi Note 4


Fontos információk!

Ha szeretnél a fenti készülékek közül vásárolni, akkor nézd meg oldalunkon a kuponkódos híreket 1-2 napra visszamenőleg. Kuponkódos akciókban a fenti áraknál olcsóbban juthatsz a telefonokhoz. Ha szerencséd van, akkor találsz hozzájuk kódot. A friss kuponkódok minden hétköznap délelőtt kerülnek ki az oldalra!

Ha megveszed bármelyik készüléket a kosárba rakás és a vásárlási folyamat elindítása után ellenőrizd, hogy rendelkezésre áll-e az EU Express szállítási lehetőség. Ha igen, akkor válaszd azt, néhány dollár felárért cserébe a GearBest vám és ÁFA mentes érkezést ígér.


 

 

 

 

.

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr3113147826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása