Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Xiaomi elektromos roller egy telefon áráért! (Frissítve - még olcsóbb lett!)

2017. november 09. - omixia

Azt gondoltad, hogy egy menő elektromos roller drága?

xiaomi_elektromos_roller_8_5_inches_kerekkel_3.jpeg

A roller nagyobb mint egy telefon még sem kerül többe. Egy roller nehezebb mint egy telefon mégis kevesebbe kerül. Egy telefonon állva nem jutsz túl messzire, mégis hajlandó vagy többet fizetni érte?

xiaomi_elektromos_roller_8_5_inches_kerekkel_1.jpg

Félre a tréfával, mert tényleg van itt egy Xiaomi roller, ami annyiba kerül, mint egy középkategóriás kínai telefon. A teljesen alumíniumból készülő váz 8,5 colos kerekeken gurul. A haladást egy 250 wattos motor segíti, aminek segítségével maximum 120 kilós terhelés mellett akár 25 km/ó sebességgel haladhatunk, eközben pedig képesek vagyunk akár 14 fokos emelkedőket is leküzdeni.

xiaomi_elektromos_roller_8_5_inches_kerekkel_2.jpg

A beépített 18650-es Li-ion akkucsomag 52 Ah kapacitással bír. Az akku feltöltése 4 órát vesz igénybe, ezután maximum 20 kilométeres távot tudunk a rollerrel megtenni. A hatótáv természetesen függ a testsúlyunktól illetve a terepviszonyoktól is, de a gyártó így is minimálisan 12 kilométeres hatótávot ígér.

xiaomi_elektromos_roller_8_5_inches_kerekkel_4.jpg

Nem is lenne igazi Xiaomi eszköz ez a roller, ha nem lenne beépített Bluetooth kapcsolat benne, amivel a telefonunkra letölthető Mi Home applikációval tudunk csatlakozni és figyelemmel kísérni az akkumulátor állapotát. A roller abszolút alkalmas a közúti közlekedésre, hiszen első és hátsó lámpával is rendelkezik. A lassítást egy duál fékrendszer, ebben pedig hátul egy tárcsafék szolgálja, a beépített elektronika pedig képes a roller mozgási energiáját elektromos energiává alakítani, így fékezésnél, lejtőn visszatáplálja az energiát az akkumulátorba.

xiaomi_elektromos_roller_8_5_inches_kerekkel_5.jpg

A vásárlással kapcsolatban két jó hírrel is szolgálhatunk. Az egyik, hogy ahogy fent olvashattátok ez a roller tényleg egy telefon árába kerül, konkrétan 300 dollárt vagyis kicsivel kevesebb mint 80 ezer forintot kel érte fizetni. A másik, hogy a roller megrendelhető Europe Railway Priority Mail szállítási móddal, ami kimondottan a rollerekhez és egyéb nagyobb eszközökhöz lett létrehozva, és a forgalmazó GearBest szerint ezt választva további terheket, vámot és ÁFA-t már nem kell fizetnünk.

xiaomi_elektromos_roller_8_5_inches_kerekkel_6.jpg

További képeket és információkat itt találtok: Xiaomi elektromos roller 

Frissítés: Használjátok a 1111M365 kupont és a roller ára csak 70 ezer forint! 

 

 

 

 

.

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr513219749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spike179 2017.11.10. 13:49:36

Ez egy ilyen kalózvonat, ami nem találkozik hatóságokkal?

omixia 2017.11.10. 13:51:24

@spike179: Nem kell ezt a dolgot túlgondolni. Tudtommal Lengyel raktárba érkezik minden, GearBest ott fizeti az EU-s terheket, ezután már EU raktárból érkezik a megrendelőhöz, így nem is kell neki hatóságokkal találkozni.

Fritz10 2017.11.15. 12:18:08

Én rendeltem ilyen rollert, de előtte még rákérdeztem a Gearbestnél, hogy hasonlóan az EU Expresszhez, itt is egy másik EU-s országon át küldik-e. A válasz igen volt. Aztán jött a hidegzuhany, amikor 3 nappal a rendelésem után kaptam egy mentegetőző e-mailt, hogy sajnos mégsem vonattal, hanem normál postával küldik. Magyarán jön a 2 hetes postai vámkezelés és a vám, ÁFA és a postai vámügynöki díj. Most zajlik egy másik vámkezelésem a Magyar Postán keresztül, ami szintén EU Expresszként indult, de aztán postai küldés lett belőle a Gearbest-nél.

medvekoma 2018.01.24. 23:02:17

@Fritz10: Akkor nekem mákom volt 11.26. án rendeltem,ma kaptam meg 2 hónap után de simán megjött ups-el

omixia 2018.01.24. 23:10:33

@medvekoma: Közben kezdenek a helyükre kerülni a dolgok. :)
süti beállítások módosítása