Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

2500 forintért vihetjük haza a Xiaomi Bluetooth hangszóróját

2018. január 22. - omixia

Megvesszük, és egyből lesz egy otthoni kihangosítónk.

xiaomi_mi_speaker_2.jpg

Egyértelmű, ennyi pénzért nem a legfejlettebb darabot kapjuk. Ám, tapasztalatunk szerint a Xiaomi Bluetooth hangszóróiból mindig jobb hang jön, mint amire az ára vagy a mérete alapján számítunk. Ebbe a szerkezetbe is tettek mélynyomót, ami persze biztos nem ugyan az, ami lelki szemeink előtt megjelenik, ha azt halljuk mélynyomó. Ennek ellenére mondhatjuk, a kicsinység ellenére egész dinamikus hangokat kapunk, szóval vonjuk meg a vállunkat, nekünk végül is teljesen mindegy hogy csinálják.

xiaomi_mi_speaker_1.jpg 

Ahogy a cím is mutatja ez a szerkezet nem csak arra jó, hogy zenét hallgassunk, hanem arra is, hogy kihangosítva telefonáljunk vele. Nem csak a hang jön belőle, de a beépített mikrofonnal "hall" is minket. Magyarán, ha mondjuk munka ügyben kell konferencia beszélgetést szervezni, és többen ülünk az asztal körül, akkor meg is oldottuk vele a hangosítás kérdését.

xiaomi_mi_speaker_3.jpg

A Xiaomi Mi Speaker normál áron sem kerül sokba, de most a HNYear415 kuponkóddal 9,99 dollárért, vagyis a barátságos dollár árfolyamnak köszönhetően nagyjából 2500 forintért vásárolhatjuk meg itt: Xiaomi Mi Speaker

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr8413594013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása