Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Ma olcsóbban kapjuk a Xiaomi új okoskarkötőjét, az Mi Band 3-at

2018. augusztus 16. - omixia

Nyár végére kicsit csökkent az ár, ma pedig még kupont is kapunk az olcsósításhoz.

Xiaomi Mi Band 3 1

A Xiaomi Mi Band 2, a cég tavaly bemutatott okoskarkötő a legnépszerűbb ilyen eszköz lett, és várható, hogy az utód sem tudja elkerülni a sorsát. Sokáig csak pletykáltak róla, mi sem nagyon tudtuk elképzelni, hogy lesznek képesek a tökéletes okoskarkötőn tovább csiszolni, mára azonban kiderült, hogy a Xiaomi előtt nincs lehetetlen.

Xiaomi Mi Band 3 3

Az Mi Band 3-ban egy 0,78 colos PMOLED panel van, míg az elődbe egy 0,42 colos OLED kijelző került. A nagyobb kijelző a felbontásban is látszik, az új karkötőn jóval hosszebb üzenetek jeleníthetők meg. Egyelőre csak a kínai írásjelekkel kapcsolatban kaptunk adatot, eszerint az újdonság több mint 24 kínai karaktert képes megjeleníteni 193 ppi-s pixelsűrűség mellett. Jelenleg ez a piac legnagyobb ppi értékkel bíró okoskarkötője.

Xiaomi Mi Band 3 6

A Xiaomi Mi Band 2 IP67-es tanusítvánnyal rendelkezik, így vízállónak mondható. Lehet benne zuhanyozni és fürdeni, nem árt neki, ha vízbe merítjük. Az Mi Band 3 képességeit ebben a képességben is fejlődött az eődhöz képest. Immár 5 atmoszfére nyomásig vízállóvá tették, így akár 50 méter mélységig is merülhetünk vele. Ez már egy egész más kategória, képességében megegyezik a Xiaomi újabbik okosórájával a Stratosszal.

Xiaomi Mi Band 3 5

A Xiaomi Mi Band 2-ben egy 70 mAh kapacitású akkumulátor került. Ezzel a karkötő a versenytársakhoz hasonló, nagyjából hetente egyszer kellett tölteni. A Xiaomi az új karkötőbe már jóval nagyobb 110 mAh kapacitású akkumulátort tervezett ez pedig azt jelenti, hogy a készenléti idő egy töltéssel 20 nap fölé emelkedett. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy lényegében havi egy töltéssel beérheti a szerkezet, igaz ez erősen függ a használat módjától, de az új akkumulátorral még intenzív használat mellet sem kell hetente töltőre dugni a karkötőt.

Ahogy látható az új karkötő tényleg jobb lett, mostanra pedig az ára is normalizálódott 30 dollár körüli értékre. Ma azonban ennél is olcsóbban, 25,99 dollárért vehetjük meg a HKBAND kuponkódot használva. Az akciós készlet szokás szerint véges, így ha szeretnél magadnak egy Xiaomi Mi Band 3 okoskarkötőt, akkor itt most beszerezheted: Xiaomi Mi Band 3 kuponnal

 

 

Iratkozz fel kuponkód hírlevelünkre, és minden nap postaládádba érkeznek a legfrissebb akciók: Kuponkód hírlevél

Figyeld kuponkód kereső oldalunkat, és minden vásárlás előtt nézd meg, nincs-e élő akció az általad kinézett termékre: Kínai kuponkód kereső

Ha nem vagy gyakorlott vásárló a kínai áruházakban, akkor olvasd el cikkünket és válj profivá: Így vásárolj a nagyobb kínai áruházakban

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr8614184121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása