Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Bemutatkozik a Xiaomi SO WHITE ED1 Mini elektromos borotva

2019. április 15. - omixia

Meglepően olcsón 5000 forintért kínálja a Xiaomi az új utazós borotváját!

Az új borotvában három penge forog. Ezek 360 fokban forognak a a nagyon vékony, mindössze 0,07 milliméter vastag, méhsejt alakú lyukakkal pettyezett acél lemez alatt, ami ívelt kialakítású, de vékony, hajlékony, így követi arcunk íveit. A borotvában található motor maximum 5500 per perc fordulaton forog. Az áramellátásért felelős akkumulátort nagyjából két óra alatt lehet feltölteni, egy töltéssel pedig 90 percet használhatjuk. Rövid napi borotválkozásokat feltételezve az akkumulátort havonta csak egyszer kell feltöltenünk. Ezt szabványos USB Type-C csatlakozón keresztül tehetjük meg.

A borotva felső része leszedhető, a késeket tartalmazó rész is eltávolítható, így kényelmeseb tisztíthatjuk. Természetesen nem fog ártani neki a folyóvíz sem, az IPX5-üös víz elleni védelem lehetővé teszi, hogy a fejrészt csap alá tartva mossuk ki. Az IPX5 védelem lehetővé teszi azt is, hogy ne csak szárazon, hanem arcunkat benedvesítve, esetleg borotvahabot használva is borotválkozhassunk. További extra, hogy a borotva rendelkezik utazási zárral is. A bekapcsológombot megnyomva és nyomva tartva a borotva lezár, így nem fordulhat elő, hogy utazás közben a bőröndben vagy a hátizsákban véletlenül elinduljon.

A külsőleg nagyon mutatós, ugyanakkor egyszerű, a Xiaomira jellemző formavilággal rendelkező SO WHITE ED1 nevű szerkezet most rendkívül olcsó. Kuponnal sem kaptuk meg eddig 20 dollár alatt, de a Geekbuyingnál most sima akcióban 17 dollár 50 centet kérnek érte, ami a mai árfolyam szerint 5000 forintos vételárat jelent.

Itt tudjuk megvenni: Xiaomi SO WHITE ED1 Mini elektromos borotva

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr3614765820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása