Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Féláron a Xioami precíziós csavarhúzó készlete

2017. október 30. - omixia

Nem annyira populáris téma mint egy telefon, de aki ilyet keres, annak jó bolt lesz!

xiaomi_wiha_24_az_1-ben_precizios_csavarhuzo_keszlet_1.jpg

Csak ismételni tudom önmagamat. Figyelem, a Xiaomi nem csak telefonokat gyárt. Van nekik ezer más termékük is, mint például  csavarhúzó készlet, ezek a termékek pedig egy dologban biztos hasonlítanak egymásra, igazán minőségi darabok.

xiaomi_wiha_24_az_1-ben_precizios_csavarhuzo_keszlet_2.jpg

Xiaomi Wiha 24 in 1 keresztelt készletet leginkább azok fogják értékelni, akik híradástechnikai eszközöket, mobilokat, tableteket vagy hasonló szerkezeteket szerelnek hobbiból vagy hivatásszerűen. A készletben 24 acélból készült bitet találunk egy alumínium csavarhúzószár társaságában. A fejek között a hagyományos Phillipstől a vágott fejeken keresztül a háromszárnyúig mindent találunk, természetesen több méretben. A cég időtálló készletet szeretett volna alkotni, így nem csak a fejek és a szár, de a készlet háza is alumíniumból készült, így nem fog atomjaira hullani féléves használat után.

xiaomi_wiha_24_az_1-ben_precizios_csavarhuzo_keszlet_3.jpg

A Xiaomi Wiha 24 in 1 precíziós csavarhúzó készlet eredetileg 7600 forintba kerül, de most a XiaomiWiha kuponkóddal 3600 forintért veheted meg itt: Xiaomi Wiha 24 az 1-ben precíziós csavarhúzó készlet

Frissítés: úgy tűnik rossz árat kaptunk, a kuponkóddal 5200 forintba kerül. Bár nem mi tévesztettünk, az információért elnézést kérünk!

Az akció csak a készlet erejéig érvényes!

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr4713116350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása