Mindennapi betevő Xiaomi mániásoknak.

Xiaomi rendszer fut az iPhone X-en?

2017. szeptember 14. - omixia

Érdekes képek jelentek meg a neten egy iPhone X-ről és a kijelzőjén futó MIUI rendszerről.

iphone_miui_3.jpg 

A héten az Apple bejelentette három új termékét az iPhone 8-at, az iPhone 8 Plus-t és az iPhone X-et, ez utóbbit az iPhone 10. évfordulójának tiszteletére. Mint tudjátok, az iPhone funkciók csak az iPhone készülékeken érhetők el. Ez a zárt rendszer teszi lehetővé a cupertinói gyártó számára, hogy az ügyfeleit hosszú távon is megtartsa. Ez a zárt rendszer az egyik, ha nem a legfontosabb oka annak, hogy az Apple rajongók nehezen tudnak más gyártókat elfogadni, legyen azok terméke bármilyen jó is. De mi történne, ha egy elkötelezett MIUI rajongó lennél, de szeretnéd magadnak a legújabb iPhone telefont is? Valószínű, hogy az egyik legvalószínűbb megoldás, hogy feltöröd az iPhone szoftverét.

iphone_miui_2.jpg

Miután bejelentették az iPhone 8-at, egy felhasználó közzé tett egy fotót egy közösségi oldalon amelyen egy új iPhone látható, és a telefonon a Xiaomi MIUI rendszere fut. Mint tudjátok, ez a szoftver a Xiaomi sikerének egyik kulcsa. A bejegyzés vírus módjára kezdett terjedni a neten, és olvasók ezrei találgatták, hogy lehetett az iPhone-ra MIUI-t telepíteni.

iphone_miui_1.jpg 

Nos, természetesen sehogy. Kiderült, hogy átverés áldozatai lettünk, egy egyszerű, ám profi kivitelezésű iPhone téma csapta be az olvasókat, ami a MIUI-hoz megtévesztésig hasonló ikonok és háttérképek vannak. Tehát mindazok a MIUI felhasználók, akik szeretnének egy új iPhone-t, de nem akarnak a MIUI felülettől megválni mehetnek a boltba elkölteni néhány százezer forintot!

 

 

 

 

.

A bejegyzés trackback címe:

https://xiaomiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr1412829122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ze11 2017.09.15. 22:35:25

Vagy azok a szifontulajok, akiknek bejön a MIUI,mehetnek a boltba elkölteni - a szifonok árához képest - némi aprót egy jó telefonra :-)
süti beállítások módosítása